fbpx

Sponzorovaný obsah

Mawar hodnotí očakávaný zápas so Sivákom
zdroj fotky: RFA

Mawar hodnotí očakávaný zápas so Sivákom. Bude to jeho najťažší súper v kariére?

Čo sa týka postojárskych zápasov, súboj Václava Siváka s Tadeášom Růžičkom priťahuje aktuálne na našej bojovej scéne najväčšiu pozornosť. Včera večer organizácie RFA a IAF oficiálne oznámili, že tento veľký stret uvidíme na ich spoločnom turnaji, ktorý prebehne 15. februára v Ostrave.


Mawar sa na tlačovej konferencii vyjadril aj k problémovému obdobiu, ktoré má za sebou. Podľa jeho slov je už z najhoršieho vonku a svoju energiu chce dávať výhradne do tréningov a športu. Zápas so Sivákom vníma ako veľkú príležitosť a zároveň výzvu.



„Mal som celkom dlhé obdobie temna. A takisto sa z toho dlho dostávam. Začína to byť lepšie, vďakabohu za ľudí, ktorých mám okolo seba. Za mojich kamarátov a rodinu, bez nich by som tu teraz nebol. Všetko ide k lepšiemu. Makám a našiel som zase správnu cestu a disciplínu. Iba trénujem. Bolo tam toho viac, ale začínalo to toxickým vzťahom a nabaľovalo sa to. Stále som hovoril o ulici, až ma stiahla dole,“ priznal Růžička nedávne problémy v osobnom živote.

Bude Sivák doteraz najťažší súper pre Mawara?

Súboj so Sivákom vníma Mawar čisto športovo. Urobí všetko pre to, aby sa mohol tešiť z dôležitej výhry v rámci jedného z najväčších postojárskych zápasov, aký bol v poslednom čase na našej bojovej scéne zorganizovaný.

„Určite nebudú nejaké rozbroje. Ja ho rešpektujem ako športovca aj ako chlapa. Máme veľa spoločných kamarátov. Ale momentálne mi stojí v ceste v 70-ke, kam proste vôbec nemusel chodiť. Poraziť ho je veľké lákadlo. Nejde ani tak o tú nulu (jeho neporaziteľnosť), ale o to, čo tu skrátka vybudoval.

Či je najťažší súper? Patrí medzi najťažších, s ktorými som mal zápas. Ale zápasil som s Khayalom Dzhanievom – úplný psychotat, čo porazil Buakawa. Porazil som aj dvojnásobného šampióna RCC v Rusku. Takže fakt som už proti sebe mal veľké mená a Vašek medzi nich rozhodne takisto patrí,“ zhodnotil Růžička očakávaný stret so Sivákom na tlačovej konferencii.

UFC Ludovit Klein

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.