fbpx

Sponzorovaný obsah

Toto je vyjadrenie Pavla Nerudu k angažovaniu Makhmuda Muradova
zdroj fotky: Oktagon MMA

Makhmud Muradov sa zastal Vémolu a odkazuje Pirátovi: Takto o Karlosovi hovoriť nebudeš! Rozdám si to s tebou

Začína byť poriadne horúco! Pirát ostro vyzval Vémolu na odvetu, kamaráta sa zastal Makhmud Muradov a Krištofičovi posiela odkaz: Takto o Karlosovi hovoriť nebudeš! Rozdám si to s tebou ja.


Turnaj Oktagon 59 priniesol nielen krásne zápasy a nezabudnuteľné momenty, ale aj zaujímavú situáciu, keď Samuel Pirát Krištofič vyzval na odvetu Karlosa Vémolu. Má záujem zobrať mu opasok v poloťažkej divízii do 93 kg. Šéf organizácie Oktagon MMA Ondřej Novotný načrtol, že by tento zápas mohol pripadnúť do úvahy v novembri. Tak uvidíme…



Na turnaji Oktagon 59 prebehli ostré výmeny názorov Piráta a Vémolu k ich odvete! Zapojil sa do toho aj Attila Végh >>>

Makhmud Muradov sa zastal Vémolu a posiela ostrý odkaz Pirátovi

Do celej záležitosti sa vložil aj Makhmud Muradov, navrátilec do Oktagonu, ktorý pri svojom comebacku 21. septembra na turnaji v Brne nastúpi proti legendárnemu Scottovi Askhamovi. Na poturnajovej tlačovej konferencii sa zastal kamaráta a sparinga Vémolu, Pirátovi posiela ostrý odkaz.

„Pokiaľ sa Karlosovi nebude chcieť opustiť dôchodok, vezmem to. Keď o ňom takto Pirát hovorí, rozdám si to s ním. Nenechám, aby takto o Petrovi (pozn. Monstrovi) alebo o Karlosovi niekto hovoril,“ cituje Muradova portál iSport.cz.

„Máme super možnosti, čo z toho robí zábavu,“ tešil sa zaujímavej situácii Ondřej Novotný a potvrdil, že v prípade, že sa zápas Makhmud Muradov verzus Pirát odohrá, tak bude titulový.

UFC Ludovit Klein

Situácia naberá na atraktivite a jedno je isté, máme sa na čo tešiť!

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.