fbpx

Sponzorovaný obsah

Conor McGregor ho vyhodil?! Hviezdny Ír reaguje na zápas Jake Paul vs Mike Perry
Zdroj fotky: Twitter MMA Fighting, Instagram Conor McGregor

Conor McGregor ho vyhodil?! Hviezdny Ír reaguje na zápas Jake Paul vs Mike Perry

Mal to byť Mike Tyson, no ten pre zdravotné problémy zo zápasu odstúpil. Boxerský duel s Jakeom Paulom sa však preložil na koniec tohto roka. Ako náhradník sa však prihlásil bývalý UFC zápasník a momentálne bareknuckle bojovník Mike Perry, ktorý však na Jakea Paula v boxe vôbec nestačil.


Mladý youtuber ho pomerne jednoznačne ukončil v šiestom kole na TKO. Kontroverzný Paul tak stále úspešne pokračuje vo svojej boxerskej kariére, počas ktorej si vyberá aj zápasy so známymi MMA bojovníkmi.



V tomto prípade to bola prakticky od začiatku jasná záležitosť. Perryho štýl v tomto zápase, ktorý môžeme v skratke nazvať žiadna technika a žiadna obrana, skrátka v klasickom boxe vôbec nefungoval. Mike sa spoliehal na svoju odolnosť a ruky mal často dole, čo ťažší Paul využíval a pravidelne ho zasahoval. Perry bol počas šiestich kôl trikrát poslaný k zemi a po poslednom počítaní ho už rozhodca do zápasu nepustil.

Jasná záležitosť! Výsledok + highlighty boxerského zápasu Jake Paul vs Mike Perry >>>

Conor McGregor vyhodil Mikea Perryho?

Hviezdny Ír poriadne podráždene zareagoval na zápas youtubera Jakea Paula a Mikea Perryho. „Jake Paul je najväčší sr*č, akého som kedy v živote videl. 40 lbs (18 kg) rozdiel v hmotnosti, nasypaná hlava a stále sa tam s*re! Nakisa, mali by ste ho vziať do Vegas. Ach, vlastne pravda je, že nemôžete. Testovanie od dopingovej komisie, skutočné testovanie, skutočný boj.

Mrdka, nikdy nebudeš môcť. A potom si tam zavoláš 60-ročného Mikea Tysona, ktorý skončil na pohotovosti kvôli zdravotným ťažkostiam v lietadle? Prisahámbohu, si iba vypasené prasa!“ reagoval naštvane McGregor po zápase Jake Paul vs Mike Perry na sociálnych sieťach. Následne sa pustil do porazeného Mikea Perryho.

UFC Ludovit Klein

„Hej Mike, si prepustený a môžeš ísť zápasiť tak jedine v tej tvojej novej Dirty Boxing organizácií, uži si to, veľa šťastia. Máš padáka,“ odkázal Conor McGregor Mikeovi Perrymu prostredníctvom platformy X po jeho porážke s Jakeom Paulom. Hviezdny Ír je totiž najnovšie spolumajiteľom organizácie BKFC – Bare Knuckle Fighting Championship, v ktorej je Mike Perry neporazený bojovník a dokonca šampión.

Highlighty:

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.