fbpx

Sponzorovaný obsah

Rony Paradeiser na Oktagon 59
Ronald Paradeiser sa teší z výhry (Zdroj: OKTAGON MMA)

VIDEO Profesorský výkon: Rony vyškolil bývalého šampióna KSW

Dokonalá búrka, ktorej chýbalo len ukončenie. Ronald Paradeiser dominantne zdolal Daniela Torresa na body a v pyramíde Tipsport Gamechanger tak postupuje do ďalšieho kola.


Celý zápas sa odohrával čisto na jednu bránu, keď Paradeiser svojho súpera ničil v postoji. Nebol ani náznak toho, že by Torres mohol prísť s niečím, čím by Ronyho prekvapil. V štatistike signifikantných úderov mal na svojom konte trojciferné číslo, zatiaľ čo Torres sa nedostal ani cez číslo 20.



V ďalšom kole ho čaká Acoidan Duque, zatiaľ čo druhé semifinále zaobstará dvojica Losene Keita vs. Mateusz Legierski. Za predpokladu, že Paradeiser a Keita opäť zvládnu svoje zápasy, uvidíme reprízu z ich prvého vzájomného zápasu. V ňom síce Paradeiser predviedol veľmi kvalitný výkon a prežil do bodov, z víťazstva sa tešil výbušný Belgičan.

Od titulového zápasu na Oktagon 31 však Rony prešiel obrovským zlepšením po všetkých stránkach. Aktuálne je na vlne siedmich výhier v rade a práve posledný skalp naozaj stojí za to. Daniel Torres je totiž bývalý šampión KSW a historicky prvý premožiteľ hviezdneho Salahdina Parnassa, ktorého knokautoval v 1. kole.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.