fbpx

Sponzorovaný obsah

Losene Keita na turnaji Oktagon 59
Losene Keita v súboji s Predragom Bogdanovičom (Zdroj: OKTAGON MMA)

VIDEO Keitove bomby opäť úradovali: Talentovaný Srb nemal najmenší nárok

Belgický MMA bojovník Losene Keita ukončil Predraga Bogdanoviča v 2. kole na TKO. V zápase bol jasne lepší vo všetkých smeroch. Napriek tomu, že sa počas zápasu aj na chvíľu dostal do spodnej pozície, celý duel mal naplno vo svojich rukách.


Losene Keita tak postupuje do ďalšieho kola pyramídy Tipsport Gamechanger. V nej patrí medzi najväčších favoritov. V súboji s Bogdanovičom súpera niekoľkokrát tvrdo zasiahol, no Srbovi sa často darilo z nepríjemnej situácie nájsť únik. Na konci 2. kola už ale rovnaké šťastie nemal. Po tom, čo už nejavil známky aktivity, rozhodca zápas ukončil na TKO.



Pre Keitu tak naďalej platí, že má medzi profesionálmi len jednu porážku. Tá prišla proti Matemu Sanikidzemu, keď si škaredo v 1. kole zlomil nohu. Na svojom konte má skalpy niekoľkých hviezd na čele s Ivanom Buchingerom, Ronym Paradeiserom či práve Predragom Bogdanovičom, ktorý má naďalej fantastické skóre 16-2. V pyramíde Tipsport Gamechanger však pokračuje Black Panther a srbský bojovník si bude musieť na svoju ďalšiu veľkú životnú šancu počkať. V semifinále vyzve Keitu historicky prvý šampión Oktagonu v ľahkej váhe Mateusz Legierski.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.