fbpx

Sponzorovaný obsah

Kotalík potvrdil svoj zápas v Clash of the Stars
zdroj fotky: Oktagon MMA

Kotalík potvrdil svojho súpera v Clash of the Stars! Ide do boja so známym bojovníkom ťažkej váhy

Michal Kotalík bol po svojom konci v organizácii Oktagon MMA istý čas bez istoty svojho ďalšieho pôsobenia. Aktuálne však už mieri do zápasov rovno v dvoch organizáciách. Čaká ho box bez rukavíc vo Valhalle, kde bude jeho súperom Tomáš Penz. No a aktuálne informoval aj o svojom súboji v organizácii Clash of the Stars.


Kotalík potvrdzuje svoj zápas a súpera v Clash of the Stars

„Pred pár dňami som podpísal zmluvu s Clashom. Stretnem sa tam s ranárom Alexom Cvernom, lenže o MMA ale nepôjde. Budú to ONE FC pravidlá. Prvé kolo box, druhé thajský box a tretie MMA. Všetko po piatich minútach,“ povedal Kotalík pre Kaocko.cz. Budú to teda podobné pravidlá, ako mali nedávno v rovnakej organizácii Mikulášek a Sandro.



„O tento zápas veľmi stáli v Red Face, ale tam sa nám s Alexom veľmi nechcelo. Nepáčili sa nám niektoré veci, tak si nás vzal Clash, navyše za výborné peniaze. Možno som pokrytec, ale s Clashom problém nemám. Príde mi, že svoju prácu robia výrazne lepšie,“ doplnil Kotalík k zápasu s Cvernom.

Dohodnúť tento zápas bolo údajne dosť jednoduché, až na jednu vec. „Zložité to bolo snáď iba v tom, že ho považujem za kamaráta. Poznáme sa už veľmi dlho. My obaja sme ale profíci, tak sme na to kývli,“ informoval Michal pred svojou premiérou v Clashi.

Kotalík zároveň nevylučuje ani svoje možné pôsobenie v RFA, ak o neho budú mať záujem. Zaujímavou informáciou je, že v najbližšom čase chce podpisovať zmluvy len na jeden zápas.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.