fbpx

Sponzorovaný obsah

Karlos Vémola hovorí o situácii
zdroj fotky: Oktagon MMA

Toto bude spolukomentátor Karlosa Vémolu na turnaji OKTAGON 59 v Bratislave. Sledujúci si dokonca budú môcť vybrať komentátorskú dvojicu

Desať zápasov a v nich až sedem slovenských bojovníkov. Veľkolepá letná šou z dielne OKTAGON MMA bola počas ostatných rokov súčasťou pražskej Štvanice. Turnaj pod holým nebom si ale tentoraz premiérovo užije slovenská metropola.


Dva štvrťfinálové súboje unikátneho projektu Tipsport Gamechanger, legendárny Ivan Buchinger v akcii či rozlúčka ikonického Petra Knížeho s aktívnou kariérou. Aj o tom bude sobotná párty v Bratislave.



Výnimočnosťou tohto turnaja bude aj účasť Karlosa Vémolu v úplne novej funkcii. Z profesionálneho zápasníka prechádza Karlos do pozície komentátora. Práve dnes sme vás informovali, že podpísal dokonca s Oktagonom novú zmluvu.

„KARLOS “Terminátor“ VÉMOLA si k svojej moderátorskej premiére prizval aktuálnu hudobnú ikonu ROHONYHO! Zabudni na Borhyovú s Korantegom, na Zárubu s Voráčkom alebo na Sveteného s Bosákom, teraz je tu KARLOS & ROHONY!“ oznámila organizácia OKTAGON MMA na svojich sociálnych sieťach. Adam Rohony je raper, či hudobný fenomén z Čiech, ktorý trhá rekordy v sledovanosti.

Fungovať to bude tak, že tento komentovaný stream na oktagon.tv, si bude môcť každý divák prepínať. Na výber bude teda Karlos s Rohonym a druhá varianta zase klasicky Ondřej Novotný so Sarpeiom (Martinom Kostolanským).

Letná párty v Bratislave štartuje v netradičnom čase. Stretni bojovníkov už deň pred turnajom!

Dvadsiatku protagonistov budú mať fanúšikovia príležitosť vidieť na vlastné oči už v piatok podvečer, kedy je na programe verejné váženie. Hostiť ho tentoraz bude od 17. hodiny Námestie M.R. Štefánika situované uprostred obchodného centra Eurovea. Bojovníci ukážu divákom svoju formu a exkluzívne predostrú svoje pocity pár hodín pred očakávaným vstupom do klietky.

UFC Ludovit Klein

Sobotný program v Peugeot Aréne odštartuje v netypickom čase už od 17. hodiny. Obrovská šou, skvelé počasie, pohoda, drinky zmiešané s MMA a adrenalínovým prostredím a najlepšia karta v histórii Bratislavy. Všetko je predzvesťou podujatia, na ktorom nesmie správny milovník bojových športov chýbať.

Turnaj OKTAGON 59 prinesie do Bratislavy dávku desiatich atraktívnych zápasov. Do akcie sa vrhne medzi profesionálkami stále nezdolaná Lucia Szabová, šampión ľahkej divízie Ronald Paradeiser, ale aj držiteľ titulu perovej váhy Losene Keita. Chýbať nebudú ani ďalší domáci zástupcovia ako napríklad navrátilec Milan Ďatelinka, kráska Veronika Smolková či bombardér Radovan Úškrt.  Vstupenky na letnú párty prichádzajúcu priamo z pražskej Štvanice sú stále k dispozícii v sieti ticketportal.sk.

Zápasová karta OKTAGON 59 Bratislava

Ronald Paradeiser vs Daniel Torres – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

Losene Keita vs Predrag Bogdanović – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

Ivan Buchinger vs Łukasz Rajewski – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

Lucia Szabová vs Aitana Álvarez – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

Radovan Úškrt vs Petr Kníže – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

Piotr Wawrzyniak vs Andreas Michailidis – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

Radek Roušal vs Marco Novák – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

Josh Hill vs Jonas Mågård – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

Milan Ďatelinka vs Ondřej Raška – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

Veronika Smolková vs Jovana Dukić – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.