fbpx

Sponzorovaný obsah

McGregor predstavil svoj plán, v roku 2024 chce stihnúť 2 zápasy!
zdroj fotky: Instagram Conor McGregor

To je sila! Toto sú sumy, ktoré Conor McGregor zarobil na stávkach za posledné obdobie

Momentálne sa o Conorovi McGregorovi dosť diskutuje, či a kedy sa konečne vráti k zápaseniu. Pôvodne sa mal predstaviť na turnaji UFC 303, keď už všetko bolo dohodnuté.


Na poslednú chvíľu však zo zápasu odstúpil pre zlomený malíček na nohe. Nedávno sa však vyjadril, že po rozhovore s Danom Whiteom by sa mal proti Michaelovi Chandlerovi predstaviť ešte tento rok. Presný dátum však nešpecifikoval.



Vašek Mikulášek prosí o pomoc. Má prvý problém kvôli tomu, že mu neuverili, že nepočuje >>>

McGregor si finančne prilepšil tipovaním

Conor McGregor si za posledné obdobie poriadne finančne prilepšil. A to rovno na jeho narodeniny, ktoré oslavoval v nedeľu 14.7.2024.

Len nedávno sa pochválil, že vďaka Nateovi Diazovi zarobil viac než milión dolárov. Vsadil si na neho, že výhra boxerský zápas s Jorge Masvidalom. Tí sa stretli v odvetnom zápase, ktorý bol pod boxerskými pravidlami.

Vsadil si síce až päťsto tisíc dolárov, no o to väčšia bola radosť z výhry. Vyhral 1,625 milióna dolárov, takže si polepšil o 1,125 milióna. V stávkovaní pokračoval aj pri futbalovom Eure a Cope America, ktoré už poznajú tiež svojich víťazov.

UFC Ludovit Klein

Zvíťazil na stávkach vo finálových zápasoch, keď vďaka Španielom, na ktorých si vsadil, vyhral ďalší milión dolárov. Tipoval ešte pred začiatkom turnaja, že sa stanú celkovým víťazom Eura 2024.

Oznámil to na twitteri: „Vamos Spain! Rýchle peniaze za to, že sú celkovými víťazmi. Vyhral som na narodeniny milión.“ Pokračoval v stávke na Argentínu, ktorá zdolala vo finále Kolumbiu a zo stávky 365-tisíc dolárov vyhral milión.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.