fbpx

Sponzorovaný obsah

Čepo pripravil pre Tlkanca peklo v ringu!
zdroj fotky: Fight Night Challenge

Erik Tlkanec nemá dosť! Ide do odvety 3 na 1, no tentokrát je v tom háčik

Fight Night Challenge je organizácia, ktorá sa zameriava na zápasy v boxe známych influencerov, raperov, no aj profesionálnych boxerov či MMA zápasníkov. Svoj 7. turnaj pozná už svoj dátum konania, ktorý bude 26.10.2024 v Národnom basketbalovom centre (Gopass arena).


Na poslednom turnaji Fight Night Challenge 6 sme boli svedkami netypického boxerského zápasu. Známy boxer Erik Tlkanec zobral na seba výzvu, ktorej strojcom bol Vlasto Čepo.



Bol to zápas 3 na 1 a jeho súpermi boli amatérski boxeri Patrik Lakatoš, Patrik Rigodanzo a Michal Kováčik. V rovnakom čase v ringu však mohli byť na Erika maximálne dvaja, čiže bolo povolené striedanie.

Videli sme veľmi zaujímavý, dramatický a divácky atraktívny zápas. Tlkanec mal od úvodu čo robiť, aby stíhal čo najlepšie vykrývať údery, ktoré na neho išli z rôznych strán a uhlov. Súperi, ktorí na neho išli v početnej prevahe, mali pripravenú celkom dobrú taktiku a zároveň vo svojich radoch aj šikovného amatérskeho boxeru, ktorým bol spomínaný Lakatoš.

Tlkanec však hrdinsky odolával a aj za mohutnej podpory publika dokázal svojim zvýhodneným súperom pripraviť aj viacero nepríjemných okamihov. Tento akčný zápas napokon prebiehal plné tri kolá. Bodoví rozhodcovia to posúdili ako remízu, no prakticky pre všetkých, vrátane jeho súperov, bol skutočným víťazom Tlkanec.

Erik Tlkanec nemá dosť!

Na októbrovom turnaji Fight Night Challenge 7 sa uskutoční odveta tohto zápasu, no má to jeden háčik. Erik Tlkanec bude bojovať opäť sám proti trom, ale trochu sa upravia pravidlá zápasu. V každom prípade už sú aj títo amaterski boxeri o niečo skúsenejší.

UFC Ludovit Klein

V prvom kole totiž dostane za súpera Patrika Rigodanza, no boxovať sa bude jeden na jedného. V druhom kole dostane čerstvého súpera Michala Kováčika a v poslednom treťom kole opäť čerstvého a zároveň najskúsenejšieho Patrika Lakatoša. Erik Tlkanec ako profesionálny boxer tak bude musieť udýchať všetky tri kolá, pričom jeho súperi sa budú po kolách striedať.

V každom prípade tento súboj vyzerá omnoho vyrovnanejšie, oproti tomu, ako prebiehal prvý zápas, kde Tlkanec skutočne mal čo robiť, aby bojoval všetky tri kolá neustále proti dvom borcom. Ostáva len dúfať, že tento zápas bude mať blízko atraktivite toho prvého.

Vstupenky si je už teraz možné zaistiť v sieti predpredaj.sk. Ich prvý zápas si môžete pozrieť nižšie na videu.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.