fbpx

Sponzorovaný obsah

Aký zápas očakáva Petr Kníže proti Radovi Úškrtovi
zdroj fotky: Oktagon MMA

Aký zápas očakáva Petr Kníže proti Radovi Úškrtovi? Vyjadril sa aj k pôsobeniu Muradova v Oktagone

Po tom, čo Makhmud Muradov skončil v UFC, sa dohodol na podmienkach ďalšej spolupráce s organizáciou Oktagon MMA. 34-ročný „Mach“ sa tak vracia do tejto organizácie po piatich rokoch. Je pochopiteľné, že tu bude mať len tie najvyššie ambície.


Muradov zatiaľ ešte nemá ohlásený svoj zápas, no podľa všetkého to nebude rovno o titul. Petr „Monster“ Kníže, jeden z jeho trénerov, je však presvedčený, že je otázkou času, kedy Makhmud získa opasok v strednej váhe Oktagonu, kde je aktuálnym šampiónom Patrik Kincl.



„Oktagon je síce super, ale UFC je proste iná liga. Ja predpokladám, pretože poznám Machove kvality, že tými kartami tu dokáže poriadne zamiešať. Myslím si, že mu nič nemôže brániť prísť si pre ten titul,“ vyjadril sa Kníže v rozhovore s Karlosom Vémolom.

Petr Kníže ide do zápasu s Radom Úškrtom

Legendárny „Monster“ sa predstaví v zápase už počas najbližšej soboty, keď je na programe turnaj Oktagon 59 v Bratislave. Má to byť jeho rozlúčkový zápas, v rámci ktorého je jeho súperom Rado Úškrt. Kníže očakáva tvrdý zápas a odhaduje, že to bude mať dlhší priebeh.

„On (Úškrt) je samozrejme bitkár, má bombu. Dozvedel som sa, že má ale aj dobrý wrestling. Myslím si, že to bude bitka, to je jasné. A takisto si myslím, že to bude asi na viac kôl a že to nebude o jednom kole, skrátka dlhšia bitka. Kľudne to môže skončiť na body, ale uvidíme, ako to bude vyzerať po prvom kole,“ povedal Petr práve k tomuto zápasu.

Zvíťazí o dosť mladší a kurzovo favorizovaný slovenský bojovník alebo sa prejavia skúsenosti a tvrdosť na strane českej legendy tohto športu?

UFC Ludovit Klein

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.