fbpx

Sponzorovaný obsah

Procházka opísal kľúčovú vec
zdroj fotky: Twitter Fanaticos del MMA GT

Obaja budeme v zápase loviť! Procházka opísal kľúčovú vec, ktorá môže rozhodnúť odvetu s Pereirom

Jiří Procházka sa už pred istým časom jasne vyjadroval, že ak príde šanca naskočiť do titulového zápasu aj na short-notice, bude do toho chcieť ísť. A tak sa aj stalo. Po odstúpení Conora McGrerora a zrušení zápasu McGregor vs Chandler dostal turnaj UFC 303 náhradný hlavný zápas. Tým sa stane titulová odveta Pereira vs Procházka, ktorú uvidíme už počas najbližšieho víkendu.


Čo sa týka zhadzovania váhy na poslednú chvíľu, s tým Procházka nebude mať problémy, keďže on si tradične udržuje hmotnosť okolo 100 kg. Jirka prezradil, že má aktuálne 97-98 kg a limit poloťažkej váhy je 93 kg. Na druhej strane, Pereira sa v tomto smere potrápi viac, lebo on zvykne mať mimo zápas jasne cez 100 kg.



Jiří Procházka krátko pred titulovou odvetou s Pereirom

„Ten výkon, ktorý predviedol (Pereira) so mnou a potom tu vo Vegas v apríli proti Hillovi, z toho si môžem brať spätnú väzbu. Pretože to sú hlavné veci, kde ho môžem vidieť v zápase. Myslím si, že to bude rovnaké, bude loviť, rovnako ako sa snažím loviť aj ja. Pôjde o to, kto udrží kontrolu v rozhodujúcich situáciách, v tých výpadoch. Na toto sa zameriavam,“ hovorí Procházka o kľúčovej veci pred odvetou s Alexom.

Kým Jirka prijal ponuku na odvetný zápas hneď, tak Pereira to údajne istý čas zvažoval. Ako šampión si pravdepodobne uvedomoval, že naskočiť tak rýchlo do zápasu s Procházkom môže byť z jeho strany väčší risk.

„Zo začiatku s tým otáľal, trochu ma udivilo, že to vzal. Myslel som si, že nakoniec padne august v Austrálii, on sám tam nedávno bol. On mal navyše zlomené prsty na nohe, tak som si myslel, že bude chcieť dlhší čas na prípravu,“ dodal k tomu Procházka. Fanúšikovia po celom svete sú už teraz veľmi zvedaví, ako dopadne ich veľká odveta na víkendovom UFC 303 v La Vegas.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.