fbpx

Sponzorovaný obsah

Titulový zápas „Dynamo“ Križan vs Filip Grznár
zdroj fotky: Clash of the Stars

VIDEO: Titulový zápas „Dynamo“ Križan vs Filip Grznár skončil už v prvom kole na turnaji Clash of the Stars 8

Organizácia Clash of the Stars sa dnes premiérovo predstavila v Ostrave, kde prebiehal ich už v poradí ôsmy turnaj. Prevahu mali znovu skôr bizarné zápasy, no na karte bolo aj zopár súbojov, ktoré mali aj viac športové zameranie.


Jedným z nich bol práve aj hlavný zápas tohto galavečera, v ktorom sa navyše zápasilo o titul organizácie. Stretli sa proti sebe Tomáš „Dynamo“ Križan a Filip Grznár. Bol to duel dvoch šampiónov Clashu, keďže Dynamo držal titul strednej a Grznár poloťažkej váhy. V tomto prípade sa bojovalo o opasok strednej váhy.



Zápas žiaľ skončil dosť skoro a bolo to kvôli zraneniu jedného z bojovníkov, ako to vidíme neradi. Filip sa hneď v úvode pokúsil zobrať zápas na zem, ale Tomáš dobre jeho pokus odbránil a zakrátko sme boli znovu v postoji.

Po krátkych výmenách prišiel low kick od Grznára, po ktorom si Filip poranil koleno a Dynamo tak obhajuje svoj opasok a vyhráva v 1.kole na TKO. Grznár po zápase priznal, že do zápasu išiel s poraneným kolenom a bolo to z jeho strany teda riziko, že sa niečo podobné môže stať.

VIDEO: Titulový zápas „Dynamo“ Križan vs Filip Grznár skončil už v prvom kole

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.