fbpx

Sponzorovaný obsah

Sandro Jandejsek víťazí nad Vaškom Mikuláškom
zdroj fotky: Clash of the Stars

VIDEO: Veľké prekvapenie v Clash of the Stars! Sandro Jandejsek víťazí nad Vaškom Mikuláškom

Václav Mikulášek sa dnes predstavil vo svojom druhom zápase v organizácii Clash of the Stars. Na turnaji Clash of the Stars 8 v Ostrave bol jeho súperom Sandro Jandejsek. Bol to súboj podľa špeciálne dohodnutých pravidiel. Prvé kolo malo prebiehať podľa boxerských pravidiel, druhé podľa K-1 a tretie podľa MMA pravidiel.


Výrazným kurzovým favoritom bol práve „Baba Jaga“. Nielen kvôli väčším skúsenostiam v bojových športoch, ale aj pre váhovú prevahu. Videli sme však veľké prekvapenie a víťazom tohto zápasu sa stal Sandro po tom, čo bol Mikulášek diskvalifikovaný.



Aj keď bol Sandro v prvom kole dvakrát počítaný, aj on rozdával tvrdé údery a v zápase s Vaškom ukázal tvrdosť aj srdce. V druhom kikcboxerskom kole bol dokonca Jandejsek tým bojovníkom, ktorý mal navrch. Začínalo to byť viditeľné už aj na tvári Mikuláška.

„Baba Jaga“ bol diskvalifikovaný kvôli tomu, že v druhom kickboxerskom kole urobil až dva takedowny. Po prvom mu bol strhnutý bod a ten druhý už znamenal, že rozhodca zápas zastavil a Mikulášek bol diskvalifikovaný. V zaujímavom akčnom zápase tak víťazí Sandro Jandejsek.

VIDEO: Veľké prekvapenie v Clash of the Stars! Sandro Jandejsek víťazí nad Vaškom Mikuláškom

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.