fbpx

Sponzorovaný obsah

Šampión Makhachev sa takto vysmial McGregorovi
zdroj fotky: Twitter Arena

Šampión Makhachev sa takto vysmial McGregorovi kvôli príčine jeho zrušenia zápasu. Posmešné reakcie pridávajú aj fanúšikovia

Najprv sa nevedelo o tom, kvôli akému zraneniu Conor McGregor zrušil zápas s Michaelom Chandlerom na blížiacom sa podujatí UFC 303 (29. jún). „Notorious“ však v týchto dňoch prezradil, že to bolo pre zlomený malíček na nohe, ktorý si zlomil niekoľko týždňov pred uvedeným turnajom a pripojili k tomu aj fotky ako dôkazy.


Príliš povzbudivých alebo chápajúcich reakcií sa mu však nedostalo, keďže sa to vo všeobecnosti považuje skôr za menšiu komplikáciu, no samozrejme záleží od individuálneho prípadu. Na sociálnych sieťach sa to však hemží posmešnými a kritickými reakciami na adresu slávneho Íra. Zareagoval na to aj Islam Makhachev, aktuálny šampión UFC ľahkej váhy, alebo bývalý šampión Rafael dos Anjos.



Islam Makhachev a Rafael dos Anjos reagujú na príčinu odstúpenia McGregora zo zápasu

„Nepotrebuješ malíček na nohe, aby si mohol zápasiť, ty sliepka,“ uviedol Makhachev smerom k McGregorovi a následne si rýpol aj do jeho večne čakajúceho súpera. „A moja úprimná sústrasť Michaelovi Hachiko Chandlerovi.“

Pripojil sa aj Conorov „starý známy“ Rafael dos Anjos, ktorý poukázal na príspevku s fotkou nižšie na rozdiel, kvôli čomu odstúpil z dávnejšie naplánovaného zápasu s McGregorom on a kvôli čomu teraz odstúpil Conor. „Toto je rozdiel medzi mnou a tebou Conor, pravda vyšla na povrch. Máš zranenie malíčka, kým ja som mal zlomeninu chodidla. Ľudia, dajte mi v komentároch vedieť, čo si o tom myslíte,“ napísal Dos Anjos.

Posmešné reakcie fanúšikov

„Je to tak malá zlomenina, že si ju musel vyznačiť, aby to bolo vidno na snímke rontgenu.“

„Medzitým do toho ide Poatan, aby zachránil kartu UFC 303 s rovnakým zranením.“ (Poznámka: Alex Pereira, ktorý ide do odvety s Procházkom, mal v poslednom čase takisto problémy so zlomeninami palcov na nohe)

UFC Ludovit Klein

„Alkohol oslabuje kosti.“

„Odstúpil si kvôli zlomenine palca? Toto nie je McGregor, ktorého sme niekedy poznali.“

„Ale stále si v pohode s tým, že piješ whisky a zabávaš sa po rôznych party?“

„Zrušil naplánovanú tlačovku pre zlomený malíček?“

„Toto si dostane vyžrať.“

FOTO: Pochybenie? Conor McGregor zverejnil zranenie, pre ktoré odstúpil z UFC 303

Zdroj: mmamania

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.