fbpx

Sponzorovaný obsah

Alex Pereira priznal, aká je jeho váha 2 týždne
zdroj fotky: Twitter Casual MMA

Vlasto Čepo: Divím sa, že Alex Pereira zápas prijal. Ponúkol aj svoju prognózu a tipuje víťaza

Vlasto Čepo sa diví, že Alex Pereira zobral na poslednú chvíľu odvetu s Jiřím Procházkom. Prognózuje, ako by titulový zápas mohol vyzerať a o víťazovi má celkom jasno!


Vlasto Čepo sa čuduje, že Alex Pereira tak narýchlo odvetu s Jirkom Procházkom vzal

Vlasto Čepo mal v minulosti možnosť trénovať s Jiřím Procházkom a vie, čo je to za zviera. Teraz ide český bojovník do titulovej odvety v poloťažkej divízii UFC proti Brazílčanovi Alexovi Pereirovi. Ako tento zápas pre Jirku dopadne? „Na to mám len jednu odpoveď. A síce víťazstvo,“ predpovedá triumf Procházku Čepo pre kaocko.cz.



Zápas sa ukul na poslednú chvíľu. Vrcholom turnaja UFC 303 v Las Vegas mal byť pôvodne návrat Conora McGregora v zápase proti Michaelovi Chandlerovi. Ír sa ale zranil a tak vedenie UFC narýchlo „spískalo“ odvetu Jiří Procházka verzus Alex Pereira. Poatan podľa Vlasta Čepa riskuje omnoho viac, keďže je držiteľom opasku.

„Úprimne, jemu som sa možno trošku divil, že zápas prijal. Za to klobúk dolu. Môže prísť o opasok a podľa mňa o neho aj príde. Jirka si ho vezme naspäť. Aj keď prvý zápas s Alexom prehral, za mňa to bolo predčasne ukončené. Jirka urobil nejaké chyby, ktorých sa teraz vyvaruje. Určite má na to ho poraziť,“ verí českému bojovníkovi Vlasto Čepo.

Pereira má v ruke delo, napriek tomu ho Procházka ukončí

Jiří Procházka je známy neortodoxným štýlom boja. Často má ruky dole, zvykne schytať pár granátov, no má hlavu ako z ocele. Jeho štýl je pre súperov nečitateľný. Musí si však dávať pozor na bomby v rukách Pereiru, ako sa presvedčil na vlastnej koži v ich prvom zápase.

„Pereira má v tej ruke hrozné delo. Keď ťa trafí, môže byť hneď po zápase, zrovna proti nemu by si proste nakúpiť príliš nemal. Na druhej strane, nielen mňa Jirkov štýl strašne baví. Je to fakt divoch, v tomto ho mám zo všetkých najradšej. Určite by som bol ale kľudnejší, keby na začiatku zápasu mal ruky hore. Keď ho najskôr skúsi trochu unaviť, Pereira by už potom možno nemusel byť až taký nebezpečný,“ naznačuje možnú taktiku na brazílskeho šampióna Vlasto Čepo.

UFC Ludovit Klein

Alex Pereira je extrémne nebezpečný súper, napriek tomu El Chapo verí viac Jirkovi Procházkovi. „Myslím si, že Jirka zvíťazí už v prvom kole, nič iného si ani nechcem predstaviť. Jeden druhého skrátka trafí. Jirka rozbehne tie svoje bomby a Alexa ukončí,“ prognózuje Vlasto Čepo.

 

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.