fbpx

Sponzorovaný obsah

Bude to výhoda pre Procházku alebo Pereiru?
zdroj fotky: Twitter Vietals

Bude to výhoda pre Procházku alebo Pereiru? Dve známe tváre z prostredia UFC sa v tejto veci nevedeli zhodnúť

Po zranení Conora McGregora a jeho zrušení zápasu s Michaelom Chandlerom na UFC 303 sa chopili svojej šance Alex Pereira a Jiří Procházka. Práve ich titulová odveta je totiž novým hlavným zápasom tohto podujatia, ktoré uvidíme 29. júna.


Dve známe tváre z prostredia UFC, Daniel Cormier a Anthony Smith, sa počas rozhovoru na ESPN MMA príliš nedokázali zhodnúť na tom, komu viac pomôže to, že zápas prijali na poslednú chvíľu. Kým Cormier vyjadril svoj názor, že Procházka potrebuje viac času na prípravu, aby dokázal zosadiť z trónu Pereiru, tak Smith s ním v tomto nesúhlasil.



Anthony Smith verí tomu, že kratšia príprava je skôr výhoda pre Procházku

„V tomto s tebou trochu nesúhlasím. Neviem, či by viac času prípravy pomohlo Procházkovi. Neviem, či dokáže zmeniť veci, ktoré potrebuje zmeniť, aby konzistentne porážal Alexa Pereiru. Je to divoký zápasník a keď toto zmení, tak stratí to, čo je na jeho bojovom štýle skvelé a vlastne samého seba.

Dokáže ho poraziť? Určite. Môže sa stať niečo šialené a vtiahne ho do toho chaosu. Môže ho raniť, je to možné. Nehovorím, že je to nemožná vec. Len tvrdím, že viac času by mu nemuselo pomôcť oproti tomu, ako tam len skrátka ísť a urobiť si svoju robotu.

Podľa mňa je toto pre Jiřího ten najlepší scenár. Možno Alex v poslednom čase netrénoval veľmi tvrdo. Možno jeho kardio nebude tam, kde by malo byť. Naposledy, keď som videl Alexa Pereiru, tak bol absolútne zviera. No podľa mňa bude zhadzovanie váhy jeho najväčším zápasom počas celého toho víkendu,“ upozornil Anthony Smith aj na to, že Pereira zhadzuje viac váhy a vzhľadom na kratšiu prípravu mu to môže spôsobiť aj väčšie problémy.

V každom prípade sú to len odhady alebo názory, ktoré sa môžu, no zároveň nemusia v zápase potvrdiť. Všetko podstatné sa odohrá až priamo v klietke a my veríme, že tentokrát pôjde nahor ruka českého bojovníka.

UFC Ludovit Klein

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.