fbpx

Sponzorovaný obsah

Nátlaky? Makhmud Muradov naznačil, že toto mohol byť dôvod jeho vyhadzovu z UFC
Zdroj fotky: OKTAGON MMA

Makhmud Muradov pri návrate do OKTAGON MMA hneď o titul nepôjde. Ondřej Novotný vymenoval 5 možných súperov

Makhmud Muradov pri svojom comebackovom zápase v OKTAGON MMA o titul proti Patrikovi Kinclovi nepôjde. Ondřej Novotný vymenoval 5 súperov, z ktorých vzíde jeho prvý súper.


Makhmud Muradov sa vracia do organizácie OKTAGON MMA. To bola jedna z bombastických správ, ktorú sa fanúšikovia dozvedeli počas galavečera v Edene. Po nečakanom konci v UFC je Muradov odhodlaný získať opasok šampióna v strednej váhe OKTAGON MMA. Ten aktuálne drží Patrik Kincl.



Pri svojom comebackovom zápase ale Muradov o titul ešte bojovať nebude, prezradil to Ondřej Novotný v MMA Letem Světem. „Na to teraz nemám odpoveď. Samozrejme, je to možnosť, pretože Mach je v rebríčku dobre postavený, nevidím to ale tak, že by mal ísť okamžite o opasok. Hlavne to tak nevidí ani on sám. Keby ale prišiel s tým, že jeho podmienkou je ísť v prvom zápase hneď o titul, asi by som s tým bol v pohode. Povedal by som mu, tak to poďme spraviť. Koniec-koncov, Patrik je svetová 42., Mach 45.“

Pri návrate Makhmuda Muradova do Oktagonu sa určite máme na čo tešiť. Ondřej Novotný spomína okruh mien, z ktorých pravdepodobne vzíde jeho prvý súper. „Máme veľa možností. Máme Engizeka, Zawadu, Mazucha, Peňáza alebo Čepa, ktorý teraz ide fantastický zápas,“ pripomenul Novotný blížiaci sa súboj Vlasta Čepa s Erhanom Kartalom v Bratislave.

Proti komu by ste Muradova pri návrate do Oktagonu chceli najradšej vidieť vy?

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.