fbpx

Sponzorovaný obsah

Plánovaný boxerský zápas Jake Paul vs Mike Tyson bol kvôli zdravotným komplikáciám Tysona odložený na neskoršiu časť roka.
zdroj fotky: Twitter MMA Fighting

Urobil chybu a dostane tvrdú lekciu? Bojovníci reagujú na oznámený zápas Jake Paul vs Mike Perry

Plánovaný boxerský zápas Jake Paul vs Mike Tyson bol kvôli zdravotným komplikáciám Tysona odložený na neskoršiu časť roka. Kontroverzný Paul ale dostal veľmi zaujímavú náhradu. Jeho súperom v boxerskom ringu bude Mike Perry, bývalý UFC bojovník a aktuálny boxer bez rukavíc v organizácii BKFC. Stretnú sa proti sebe zhruba o mesiac, 20. júla.


„Platinum“ Perry by mohol Jakeovi vďaka svojej extrémnej tvrdosti a odolnosti narobiť slušné problémy. Okrem toho si určite príde aj na veľmi peknú výplatu.



Reakcie na oznámený boxerský zápas Jake Paul vs Mike Perry

Mike Perry: Máme naplánovaný zápas na 20. júl. Sľubujem, že svetu dám zápas, ktorý chce vidieť! Problem Child zažuje Platinum tlak naživo v Tampe.

Michael Bisping: Jake robí obrovskú chybu! Mike Perry je divoch. Nie je to síce klasický boxer, ale má slušnú techniku a extrémnu tvrdosť. Ak k tomu zápasu skutočne dôjde, Mike ho zničí.

Daniel Cormier: Jake Paul síce má v klasickom boxe viac skúsenosti, ale Mike Perry použije aj dirty boxing a porazí Jakea.

Renato Moicano: Mike Perry je v zápase s Jakeom Paulom kurzovým outsiderom. Je to najlepší outsider v tomto roku?

UFC Ludovit Klein

Billy Quarantillo: Šťastný Perry dostane svoju výplatu a toto je na 100% oveľa lepší zápas ako by bol ten proti Tysoovi.

Jay Glazer: Wau, dávam Jakeovi Paulovi veľký kredit za to, že ide do zápasu s Mikeom Perry. Perry je absolútny divoch! Mali by tým aj prestať reči o spochybňovaní jeho súperov. Na toto sa teším.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.