fbpx

Sponzorovaný obsah

Ukončí Khamzat kariéru pre vážne zdravotné problémy?!
zdroj fotky: Twitter Sportskeeda MMA

Ukončí Khamzat kariéru pre vážne zdravotné problémy?! Manažér Chimaeva objasňuje aktuálnu situáciu

Khamzat Chimaev sa mal pôvodne predstaviť v očakávanom zápase strednej váhy s Robertom Whittakerom už počas najbližšieho víkendu v Saudskej Arábii. Len pred niekoľkými dňami však prišli nepríjemné správy o tom, že Chimaev má vážne zdravotné problémy, pre ktoré musí odstúpiť. Namiesto neho ide do zápasu s Whittakerom Ikram Aliskerov.


Následne sa dokonca začali množiť špekulácie o tom, že pre Khamzata môžu aktuálne problémy znamenať aj koniec jeho doteraz veľmi úspešnej kariéry. Neporazený „Borz“ si v minulosti prešiel aj vážnym priebehom covidu, kedy sa takisto hovorilo o tom, že sa do profesionálneho MMA už nemusí vrátiť. Jeho manažér Majdi Shammas sa v týchto dňoch rozhodol vniesť trochu viac jasnosti do aktuálnej situácie Chimaeva.



Manažér Khamzata Chimaeva objasňuje aktuálnu situáciu

„Správy o ukončení kariéry absolútne nie sú pravdivé. Teraz len plánujeme prísť na koreň jeho aktuálnej situácii a zbaviť sa problémov. Khamzat sa však vráti,“ uviedol Shammas pre MMA Junkie. A aké problémy vlastne Chimaev má? Zo zápasu s Whittakerom mal odstúpiť kvôli ťažkej otrave jedlom, ktorá si vyžiadala jeho dlhšiu hospitalizáciu v nemocnici.

Dohady o tom, že by to mohli byť vážnejšie komplikácie ohrozujúce jeho kariéru, teda nie sú pravdivé, no podľa všetkého ide o tak vážnu otravu jedlom, pre ktorú by nebol schopný počas najbližšieho víkendu zápasiť.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.