fbpx

Sponzorovaný obsah

Bývalý UFC šampión si podal Mcgregora po jeho zrušení zápasu.
zdroj fotky: Twitter Home of Fight

Bývalý UFC šampión si podal McGregora po jeho zrušení zápasu. Takto mu to po dlhých rokoch vrátil jeho vlastným štýlom

Rafael dos Anjos si veľmi dobre pamätá na situáciu, ku ktorej došlo v UFC zhruba pred ôsmymi rokmi. Bývalý šampión ľahkej váhy si teraz v nadväznosti na to podal Conora McGregora, ktorý musel kvôli bližšie nešpecifikovanému zraneniu odstúpiť z júnového turnaja UFC 303.


McGregor totiž urobil niečo podobné práve Dos Anjosovi. Stalo sa to ešte v roku 2016, keď mali spolu RDA a McGregor zápasiť. Brazílčan bol vtedy nútený odstúpiť z ich naplánovaného zápasu, keďže utrpel zlomeninu v oblasti chodidla. Conor dostal ako náhradného súpera Natea Diaza a popri tom adresoval zranenému Rafaelovi nasledovné reči.



„Videli ste to? Je to len modrina. Stačil by ľad a ibuprofen. Keby som bol na jeho mieste a išiel by som na röntgen, doktor by ma prefackal a povedal by čo tu robíš, chlapče? Vypadni odtiaľto,“ povedal McGregor na adresu svojho pôvodného súpera v roku 2016.

Dos Anjos mu to teraz mohol vrátiť rovnakým spôsobom, aj keď si na to musel počkať dlhé roky. „Je to len modrina, zober si nejaký ibuprofen,“ zareagoval Rafael dos Anjos na správy ohľadom odstúpenia McGregora z jeho dlho plánovaného zápasu s Michaelom Chandlerom. Na miesto hlavného zápasu UFC 303 sa kvôli tomu dostala titulová odveta poloťažkej váhy Pereira vs Procházka.

Viacerí začínajú špekulovať, či po nekonečnom oddiaľovaní Conorovho zápasu ešte vôbec niekedy naskočí do UFC zápasu. Predsa len už bude mať 36 rokov a každé podobné zdržanie mu vôbec nehrá do karát. Hlavne ak sa bude jednať o opakované alebo chronické zdravotné problémy.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.