fbpx

Sponzorovaný obsah

Karlos Vémola má nový prírastok. Mám oficiálne toho najväčšieho vtáka z celej českej MMA scény
Zdroj fotky: OKTAGON MMA

Karlos Vémola má nový prírastok. Mám oficiálne toho najväčšieho vtáka z celej českej MMA scény

Karlos Vémola si momentálne naplno užíva dni po výhre nad Attilom Véghom. Toho na turnaji v Edene uškrtil v druhom kole na arm-triangle, pričom sa mu podarilo niečo, čomu veril azda len málokto.


„Terminátor“ sa pár dní po zápase na sociálnych sieťach pochválil novým zvieraťom, ktoré si ako odmenu za výhru zadovážil. K levom, krokodílom a ďalším mnohým zvieratám pribudol vták.



Toto je najväčšia prekážka, ktorá by mohla prekaziť uskutočnenie trilógie Vémola vs Végh 3 >>>

Nový prírastok do Vémolandu

„Dnes som vyrazil na návštevu za mojim malým dievčatkom. Ona už nie je taká malá. Myslím si, že ľudia si majú plniť veľké aj malé sny. Ja som si dnes veľký sen rozhodne splnil,“ pochválil sa novým prírastkom, čo sa týka zvierat Karlos Vémola.

Po výhre nad Attilom Véghom si totiž zabezpečil nové zviera a tentokrát to je orol. O Karlosovi sa totiž vie, že je milovníkom zvierat a v zbierke má už celkom slušnú malú zoologickú záhradu. Orol dokonca dostal meno, ktoré navrhol Ondřej Novotný, promotér Oktagonu.

„Mám oficiálne toho najväčšieho vtáka z celej českej MMA scény. Dokonca sme ju dnes aj pomenovali. Keď som na tlačovke hovoril, že ešte nemám meno, tak Ondro Novotný sa pozrel na môj zlatý pás a hovorí Goldie. Myslím, že má pravdu, je to moje zlatíčko,“ pousmial sa Karlos Vémola.

UFC Ludovit Klein

„Ešte sa trocha bojí, nechce sa jej moc rozprávať a jesť, ale ona si určite zvykne,“ dodáva a teší sa, že mu pribudlo vo Vémolandu nové zviera.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.