fbpx

Sponzorovaný obsah

Cez šesťsto dní nezápasil a mení váhovku. Aj preto nasadil do prípravy na Eden zmeny v tréningoch
Zdroj fotky: OKTAGON MMA

Miloš Petrášek odhaľuje, ako to bolo s jeho zápasom proti Vlastovi Čepovi: Vymenili si aj odkazy

Miloš Petrášek prezradil, ako to vlastne bolo s jeho zápasom s Vlastom Čepom. Borci si dokonca vymenili aj odkazy


Miloš Petrášek vyzval krátko pred turnajom Oktagon 58 Vlasta Čepa. Stalo sa tak po tom, čo Melounovi odpadol pôvodný súper. A Vlasto Čepo, ako náhradník pre zápas Kincl verzus Peňáz, tiež nemal súpera. Pretože Matěj Peňáz odmietol zápas s ním na tri kolá a chcel ísť o titul dočasného šampióna.



Napokon Miloš Petrášek na Edene bojoval proti Poliakovi Kamilovi Wojciechowskemu, ktorého porazil po troch kolách na body. Ako to vlastne bolo s jeho zápasom s Čepom? To prezradil pre kanál Willy Cao.

„Bol som pripravený vziať takmer kohokoľvek. Vypýtal som si, samozrejme, zápas s Vlastom, ale nie kvôli tomu, že by som si myslel, že je to zlý zápasník a pre mňa dobrý zápas, ale kvôli tomu, že som mal prípravu špecificky postavenú na postojára,“ objasňoval Miloš Petrášek okolnosti.

„Ponúkli mi Vlasta a Kamila. Povedal som, že by som šiel radšej s Vlastom. Ten nakoniec odpadol, boli tam tie peripetie s Matějom, to už všetci vedia. Potom mi povedali, že pôjdem buď s Kamilom alebo nebude nič. Takže som nemal príliš na výber,“ dodal obľúbený Meloun, ktorý sa do klietky vrátil po takmer dvoch rokoch.

Priznal, že s Vlastom Čepom si vymenili aj nejaké vzájomné odkazy. „Písal mi, že tam zápas ani mať nechcel, že má zápas v Bratislave, čo som chápal, ale prišlo mi, že asi kvôli tomu na mňa bol nas*aný, že som si to vypýtal. Ale Oktagon mi to ponúkol. Ja ten zápas nepotrebujem. Keď sa k tomu dostaneme, tak s tým problém nemám,“ uzavrel Miloš Petrášek.

UFC Ludovit Klein

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.