fbpx

Sponzorovaný obsah

Toto je najväčšia prekážka, ktorá by mohla prekaziť uskutočnenie trilógie Vémola vs Végh 3
Zdroj fotky: OKTAGON MMA

Toto je najväčšia prekážka, ktorá by mohla prekaziť uskutočnenie trilógie Vémola vs Végh 3

Pavol Neruda, spolumajiteľ a promotér Oktagonu, ešte pred Odvetou storočia povedal, že aktéri hlavného zápasu, teda Karlos Vémola a Attila Végh, dostanú rovnakú výplatu, ktorá bude zároveň znamenať, že sa obaja stanú najlepšie platenými bojovníkmi na CZ/SK bojovej scéne.


Organizácia celého turnaju na futbalovom štadióne, vrátane výplat zápasníkov, bola nesmierne drahá. Bolo to viac ako milión eur, pričom sa to približovalo dokonca až dvom miliónom.



Végh vs Vémola 2 mal byť dohodnutý zápas? Ivan Buchinger hovorí, čo si o tomto myslí >>>

Prekážka pre trilógiu Vémola vs Végh?

Zorganizovanie ich tretieho zápasu bude ešte atraktívnejšie a podľa Attilu Végha to musí byť maximálne do roka. Pavol Neruda sa v rozhovore vyjadril, že existuje prekážka, ktorá by to mohla ovplyvniť a sú to samozrejme financie.

„Určite by to mohli prekaziť nejaké nezmyselné finančné požiadavky, čo si nemyslím, že sa stane. Vidím na chalanoch, že je vôľa urobiť to. Medzi Oktagonom, Karlosom a Attilom je super chémia.

Toto je situácia, v ktorej ako promotér chcete byť. Mať taký obrovský zápas a zároveň dobré vzťahy s bojovníkmi. Neočakávam, že by malo byť zložité dať to dohromady,“ povedal v rozhovore pre šport.sk promotér Oktagonu Pavol Neruda.

UFC Ludovit Klein

Attila Végh si však samozrejme myslí, že za tretí zápas by ich finančné ohodnotenie malo byť rozhodne vyššie, ako to bolo v prípade odvety na turnaji OKTAGON 58 v Edene.

Pavol Neruda však dodáva, že ak sa uskutoční ich tretí zápas, musí to byť ešte väčšie ako v prípade OKTAGON 58 v Edene. Do hry sa však dostáva opäť futbalový štadión Slavia Praha, ktorý je najpravdepodobnejší. Ešte sú v hre Slovan Bratislava alebo štadión v Trnave.

Zdroj: sport.sk

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.