fbpx

Sponzorovaný obsah

Dana White reaguje na zrušený zápas Conora McGregora.
zdroj fotky: Twitter Championship Rounds

Dana White reaguje na zrušený zápas Conora McGregora. Ako vážne je jeho zranenie a kedy sa môže vrátiť?

Ak sa zruší hlavný zápas na veľkom turnaji, je to vždy veľmi nepríjemné. A hlavne v takom prípade, ak je to krátko pred turnajom. Fanúšikovia po celom svete už netrpezlivo čakali na návratový zápas Conora McGregora, ku ktorému malo dôjsť 29. júna na UFC 303. Conor však musel odstúpiť zo súboja s Chandlerom kvôli zatiaľ nešpecifikovanému zraneniu. Pozitívom je ale to, že sme dostali veľmi atraktívnu náhradu v podobe titulového zápasu poloťažkej váhy Pereira vs Procházka 2.


Dana White hovorí o zrušenom zápase Conora McGregora

„To je skrátka biznis. Aj takto to chodí. A od tejto chvíle o tom ani nebudem hovoriť až do momentu, keď bude (Conor) doliečený a bude v poriadku. Potom sa na celú situáciu pozrieme a uvidíme, ako to vyriešime,“ povedal White pre Sports Business Journal.



Síce to nie sú oficiálne potvrdené správy, ale hovorí sa o tom, že McGregor by mal mať zranenú rovnakú nohu, ktorú mal zlomenú v trilógii s Dustinom Poirierom. Podľa všetkého by sa však nemalo jednať o žiadne vážnejšie komplikácie. V tomto smere je zaujímavé aj vyjadrenie MMA novinára Ariela Helwaniho, ktorý spomína možné náhradné termíny zápasu Conora s Chandlerom.

„Zatiaľ nemáme stanovený žiadny nový dátum pre zápas McGregor vs Chandler. Dúfajú, že by to mohol byť august alebo september,“ napísal Helwani na platforme X. Následne dodal, že Conor by mohol tlačiť aj na to, aby zápasil už v júli, takže aj z tohto je zjavné, že sa nejedná o vážnejšie problémy.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.