fbpx

Sponzorovaný obsah

Ľudovít Klein informuje kedy sledovať jeho zápas s novým súperom, ktorého prijal na poslednú chvíľu
Zdroj fotky: Instagram Ludovit Klein

Ľudovít Klein si dôležitou výhrou nad Thiagom Moisésom zarobil slušný balík peňazí

Ľudovít Klein ťahá už šesťzápasovú šnúru bez prehry. Minulú sobotu porazil nebezpečného Thiaga Moisésa po troch kolách na body. V prvom a treťom kole to však nebolo ďaleko od predčasného ukončenia.


Do tejto veľkej výzvy išiel s tým, že ak sa mu podarí uspieť, dostane sa k súbojom so zápasníkmi v TOP 15 tejto divízie. Presun do ľahkej váhy sa zdá byť veľmi dobrým krokom, keď je v tejto váhovke pod organizáciou UFC ešte neporazený. Svojím výkonom opäť potvrdil výbornú formu.



Ondřej Novotný reaguje na svoju predpoveď, že Jiří Procházka nahradí zraneného Conora McGregora v hlavnom zápase UFC 303 >>>

Výplata Lajoša Kleina

Zápas Ľudovíta Kleina bol posledným na predzápasovej karte turnaja a je vidieť, že aj UFC si ho chce budovať ako zápasníka, keď bol na sociálnych sieťach hneď niekoľkokrát zdieľaný pred aj po zápase.

Výplaty zápasníkov v UFC nie sú oficiálne zverejňované, no existujú odhady, ktoré hovoria o konkrétnych sumách na výplatných páskach bojovníkov. Podľa portálu mmasalaries.com si mal Lajoš Klein cez víkend zarobiť slušný balík peňazí.

Zarobiť mal približne 86 tisíc dolárov. Z tejto sumy by 43 tisíc dolárov mal byť bonus za víťazstvo. Jeho súper mal zarobiť cca 58 tisíc dolárov. Samozrejme, že z tejto sumy ešte musí slovenský zápasník zaplatiť dane, či svoj tím a prípravy na zápasy.

UFC Ludovit Klein

VIDEO: Ľudovít Klein po perfektnom výkone porazil Thiaga Moisesa

 

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.