fbpx

Sponzorovaný obsah

Pavol Neruda reaguje na šokujúce KO Vémolu: Tento moment zlomil priebeh zápasu!
Zdroj fotky: OKTAGON MMA

Že s ním prehrám 9 zápasov z 10? Pirát posiela Karlosovi Vémolovi jasný odkaz: Nemám problém mu zobrať opasok v 93-ke

Samuel Pirát Krištofič reaguje na slová Karlosa Vémolu o tom, že by ho porazil v 9 zápasoch z desiatich. Nemám problém ísť do 93-ky a zobrať mu opasok!


Karlos Vémola porazil v Odvete storočia Attilu Végha a vyrovnal ich vzájomné skóre na 1:1. V živom vysielaní po tomto úspechu sa zmienil o tom, že nemá záujem o odvetu s Pirátom, ktorý mu v predošlom zápase uštedril tvrdé KO v prvom kole. Tvrdil, že by ho porazil v deviatich zápasoch z 10.



„Samozrejme som to zaznamenal. Karlos má v 93 stále čo ponúknuť. Drží tam opasok šampióna a ja nemám problém mu ho vziať, pokiaľ chce o svojich slovách ľudí fakt presvedčiť,“ reagoval Pirát v rozhovore pre kaocko.cz. „Len by si mal uvedomiť, že po našom ďalšom zápase im bude musieť hovoriť, že ma porazí osemkrát z desiatich. Po ňom to už totiž deväťkrát z desiatich fakt nebude,“ dodáva so smiechom Samuel Krištofič, ktorý sa dostáva pomaly späť do formy po príchode z reality šou Survivor.

Jedným dychom však dodáva, že jeho pozornosť smeruje úplne inde, ako na odvetu s Vémolom, proti ktorému si dokázal pripísať najcennejší triumf svojej doterajšej kariéry. „Nepotrebujem to. Na zápas s Karlosom som sa pripravil, ako som chcel, v rovnakom duchu mi vyšiel aj samotný zápas. Svojho súpera som knockoutoval po necelých dvoch minútach. Nepotrebujem odvetu ani sa nijako brániť.“

Pirát je jednotkou v rebríčku strednej váhy OKTAGON MMA a vo výhľade má určite titulovú šancu. Súčasným šampiónom je Patrik Kincl, ktorý ho v prvom vzájomnom súboji porazil až po piatich kolách na body.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.