fbpx

Sponzorovaný obsah

Toto sú prvé reakcie Procházku a Pereiru
zdroj fotky: Twitter @chamathmanusar1

Toto sú prvé reakcie Procházku a Pereiru po oznámení ich veľkej odvety na UFC 303

Nekonečné naťahovanie okolo možného návratového zápasu Conora McGregora ešte bude pokračovať. Na turnaji UFC 303, ktorý sa uskutoční už 29. júna v Las Vegas, však „Notorious“ s určitosťou nebude štartovať. Pôvodne tam mal zápasiť s Michaelom Chandlerom, no Dana White oficiálne oznámil, že Conor odstupuje kvôli zraneniu.


Hneď na to sa potvrdilo to, s čím sa v zákulisí aj počítalo. Náhradným zápasom za súboj McGregor vs Chandler bude titulová odveta poloťažkej váhy Alex Pereira vs Jiří Procházka!



Toto sú prvé reakcie Procházku a Pereiru po oznámení ich veľkej odvety na UFC 303

Jiří Procházka: Na UFC 303 budem dokonalou búrkou. Žiadny priestor na chyby. Len výhra, teraz a tu.

Alex Pereira: Chápem, že tento zápas je veľmi blízko a môžu nastať problémy s prípravou, ale ak je tu niekto, kto to môže uskutočniť, som to ja! POATAN! To je dôvod, prečo som jedno z najväčších mien v UFC, Alex Pereira!!! Podstupujem riziká, ktoré by nebol ochotný podstúpiť nikto iný. Ale viem, že mám pri sebe svojich predkov. Ich duchovia sú so mnou a ja som na všetko pripravený.

Jirkovi budeme držať palce, aby sa mu podarilo odčiniť prvú prehru s Pereirom, ku ktorej došlo na UFC 295 v novembri 2023. Alex vtedy zvíťazil na TKO v druhom kole po pomerne skorom ukončení zápasu rozhodcom. Pereira odvtedy obhájil titul s Hillom a Procházka porazil Rakiča.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.