fbpx

Sponzorovaný obsah

Jake Paul má pred sebou problém
zdroj fotky: MVP promotions youtube (screenshot)

Jake Paul má pred sebou problém?! Náhradou za Mikea Tysona má byť tento bývalý UFC bojovník

Pôvodne mal Jake Paul boxovať s legendárnym Mikeom Tysonom v termíne 20. júl. Tento boxerský zápas však bol odložený na neskoršiu časť roka, keďže „Iron Mike“ mal zdravotné komplikácie.


Jake ale chcel ísť do zápasu v uvedenom termíne, takže by mohol dostať náhradného súpera. Podľa dostupných informácii ním má byť Mike Perry! Fanúšikom MMA netreba Perryho príliš dlho predstavovať. Dlho bol súčasťou UFC, no pred pár rokmi sa presunul do organizácie BKFC, kde sa venuje veľmi úspešne boxerským zápasom bez rukavíc.



Perry zatiaľ v BKFC vyhral všetkých päť zápasov a je nutné povedať, že vzhľadom k jeho odolnosti a tvrdým úderom mu pôsobenie v tejto organizácii veľmi sadlo. Porazil tam mená ako Michael Page, Luke Rockhold, Eddie Alvarez alebo Thiago Alves.

Dá sa tiež povedať, že 32-ročný „Platinum“ Perry je v najlepšom veku, takže nepatrí do skupiny UFC veteránov v pokročilom veku, s ktorými Jake Paul nedávno boxoval. Prvé prognózy a reakcie odborníkov aj fanúšikov sa zhodujú na to, že Jake môže mať pred sebou konečne prvú vážnu výzvu.

UPDATE: Neskôr v priebehu dňa k informácii, že Paul by mal boxovať s Perrym, pribudli viaceré nejednotné informácie. Rýchlo rozšírené správy neboli oficiálne potvrdené, aj keď ich zverejňovali aj veľké a relevantné zdroje nielen na sociálnych sieťach. Jake by chcel boxovať, ale napokon to nemusí byť proti Perrymu. Počkáme si na vyjasnenie tejto situácie.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.