fbpx

Sponzorovaný obsah

Prídeme koncom mesiaca o zápas McGregor vs Chandler? Zdalo, že nie, no teraz sú prognózy opäť pesimistické
Zdroj fotky: Instagram Conor McGregor

Prídeme koncom mesiaca o zápas McGregor vs Chandler? Zdalo sa, že nie, no teraz sú prognózy opäť pesimistické

Za menej ako mesiac sa uskutoční turnaj UFC 303, kde by sa v hlavnom zápase večera mali stretnúť Conor McGregor a Michael Chandler. Návrat hviezdneho Íra je naplánovaný na dátum 29.6.2024 v Las Vegas.


Aktuálne informácie o uskutočnení tohto súboja sú však momentálne otázne. Nikto zatiaľ s určitosťou nevie, či zápas bude alebo nie. Všetky pochybnosti začali, keď UFC bezdôvodne zrušilo plánovanú tlačovú konferenciu v Írsku.



Neskôr Michael Chandler potvrdil, že zápas sa uskutoční. Aktuálne však uznávaný novinár Ariel Helwani informoval, že zápas vôbec nie je istý a šíria sa špekulácie, že sa hľadá za hlavný zápas McGregor vs Chandler náhrada.

VIDEO: Zabudol McGregor, že má o mesiac zápas? Neberie vážne prípravu, reagujú ľudia po jeho uvoľnenej zábave neskoro v noci >>>

Ariel Helwani informuje o aktuálne dostupných informáciách k UFC 303

„Minulý týždeň v tomto čase sa zdalo, že sa všetky obavy okolo hlavného zápasu UFC 303 začínajú rozptyľovať. V stredu už neboli rozosielané žiadne informácie o náhradníkoch. Zdalo sa, že všetky systémy (opäť) fungujú.

Koncom týždňa Chandler poskytol rozhovor pre The Pivot o tom, že je všetko v poriadku, a v sobotu UFC súboj opäť propagovalo v televíznom vysielaní. Objavili sa síce obavy, že zápas bude zrušený, ale zdalo sa, že sa kríze podarilo zažehnať.

UFC Ludovit Klein

Od dnešného rána však niekoľko zdrojov tvrdí, že sa znova rozosielajú ponuky na zápas 29. júna. Rieši sa možná náhrada alebo úplne nový zápas. Stručne povedané, zdá sa, že ohľadom statusu hlavného zápasu turnaja UFC 303 panuje opäť pesimizmus. Vlastne ešte väčší pesimizmus, zdá sa – ako v pondelok minulý týždeň po tom, čo bola tlačovka na poslednú chvíľu zrušená.

Je to len poistka? Starostlivosť? Núdzový náhradný režim? To sa ešte len uvidí. Všetko sa to (opäť) vyvíja. Ale zatiaľ to nevyzerá, že by sme boli z najhoršieho vonku. Ešte prídu ďalšie informácie a dúfajme, že sa v krátkom čase dočkáme definitívnej odpovede na jednu či druhú stranu,“ informuje Ariel Helwani.

Sedemnásť dní pred turnajom tak nevieme, či sa návrat Conora McGregora podarí alebo bude jeho zápas zrušený. Na turnaji OKTAGON 58 naznačoval a špekuloval Ondřej Novotný v rozhovore s Jiřím Procházkom, či náhodou práve on nebude náhradou v hlavnom zápase so šampiónom Alexom Pereirom. V každom prípade vás budeme informovať o nových informáciách.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.