fbpx

Sponzorovaný obsah

Vémola ma zlú správu pre Kincla
zdroj fotky: Oktagon MMA

Vémola ma zlú správu pre Kincla! Na zápas s ním takto zareagoval aj navrátilec Muradov

Karlos Vémola po výhre v odvetnom zápase s Attilom Véghom vyjadril dosť jasne svoj postoj k možnému pokračovaniu kariéry. Má to byť pre neho koniec a je ochotný vrátiť sa jedine v tom prípade, že sa dohodne rozhodujúca trilógia s Attilom. O iné zápasy, ani o prípadný ďalší súboj so šampiónom strednej váhy Patrikom Kinclom, už záujem nemá. V tomto prípade to má aj ďalší dôvod.


„Nehovorím, že by som nechcel (zápas s Kinclom), ale mám veľa možností a túžim odísť do dôchodku, čoho by som sa chcel držať. Skôr by som povedal, že jediný, kto by nechcel, by bol Patrik, ktorý to mal navrhnuté niekoľkokrát a zakaždým to z akýchkoľvek dôvodov zhodil zo stola.



Pre mňa nikdy nemalo zmysel s ním bojovať, chcel som len opasok. Navyše som sľúbil mame, že do 84-ky zhadzovať nebudem, je to naozaj veľká zdravotná záťaž. O to viac, keď sa nad Kinclom sťahujú mračná, keďže Muradov sa vrátil do strednej váhy,“ povedal Vémola pre Sport.cz

Dočkáme sa už čoskoro titulového zápasu Kincl vs Muradov

Práve príchod Makhmuda Muradov do Oktagonu bol oficiálne potvrdený na veľkom víkendovom podujatí Oktagon 58. Zatiaľ nie je presne známe, kedy a kde by sa „Mach“ mohol predstaviť znovu v Oktagone po jeho nedávnom prepustení z UFC. Najviac skloňovaná je však jeho možná titulová bitka práve so spomínaným Patrikom Kinclom.

„Je mi jedno, s kým a kde budem bojovať. Keď Oktagon povie, že pre mňa majú zápas, idem do toho. Samozrejme, že chcem opasok, ale všetko má svoj čas. Nechcem predbiehať ostatných chalanov, ktorí na to čakajú. Som však pripravený a musím povedať, že s Patrikom máme nedokončenú prácu, ktorá v inej organizácii (XFN) nedopadla. Musíme dokončiť niečo, čo sme začali,“ vyjadril sa Muradov.

Aj po tomto vyjadrení je teda otázne, čí Muradov najprv pôjde do iného zápasu a v prípade úspechu naskočí do tituláku, alebo dostane ihneď šancu zabojovať o opasok.

UFC Ludovit Klein

Zdroj: Sport.cz

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.