fbpx

Sponzorovaný obsah

Karlos Vémola poukázal na zlomové veci
zdroj fotky: Oktagon MMA

Karlos Vémola poukázal na zlomové veci, ktoré málokto čakal a rozhodli zápas s Attilom Véghom  

Po turnaji Oktagon 58 je najviac rozoberaným zápasom práve ten hlavný, teda Odveta storočia Vémola vs Végh. Ich súboj skončil síce už začiatkom druhého kola, kedy to Karlos ukončil submisiou arm triangle choke, no do tohto momentu sa toho stihlo odohrať dosť, pretože sme sledovali skutočne vysoké tempo a viacero pekných výmen. Aj Vémola uznal, že Attila sa vrátil po dlhšej pauze v skutočne dobrej forme.


„S Attilom sme urobili veľký kus práce. A špeciálne on, pretože ja som bol rozbehnutý. Ja som neprestal zápasiť a vždy som makal. Ale on mal strašne dlhú pauzu. Dlhšiu ako si ľudia myslia. On síce od zápasu so mnou nezápasil päť rokov, ale skutočne tvrdý zápas nemal od tej doby, kedy bol v Bellatore. A to je 8-9 rokov. To je strašne dlhá doba. A to, v akej forme sa vrátil, klobúk dole. To som nikdy v živote nezažil. Je to jeden z najväčších comebackov v histórii. Po tak dlhej dobe sa vrátiť v takej forme, v akej bol,“ povedal Karlos vo svojom livestreame.



Vémola: Rozhodli moje údery na Attilu, ktoré málokto čakal

„Veľmi sa mi osvedčila vec, ktorú odo mňa niektorí ľudia ani nečakali, a to bola práca na klietke. Vlastne po tom kikse, ktorý som urobil s Kinclom, že som sa spoliehal iba na body a len som tlačil, tak tu som sa na to nespoliehal. Od Attilu som trochu odstupoval a posielal som mu tam aj malé lakte alebo kolená. Techniky, ktorými som mu ani nie tak ubližoval, ale aby sa ich obával, aby to neprišlo znovu. A tým sa mi viac otvoril priestor k takedownom a iným veciam.

Zmeny ťažiska, údery, spadnúť dole. Myslím, že to tentokrát fungovalo. V zápase s Kinclom som bol v jednej pozícii a myslel som, že keď tlačím, tak dominujem, no nefungovalo to. Tento mix ale fungoval a myslím si, že to ani Attila, ani jeho tím nečakali, že budem tak rýchlo meniť pozície alebo prichádzať s údermi. Ako hovoril Ondro Novotný, možno tomu pred zápasom málokto veril, ale moje údery na Attilu Végha rozhodli,“ vyzdvihol Vémola malé zmeny v jeho taktike, ktoré nakoniec slávili úspech.

Zdroj: CNN Prima News

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.