fbpx

Sponzorovaný obsah

Ste sa zbláznili? Attila Végh argumentuje ako by to vyzeralo, keby bol skutočne nasypaný v zápase s Vémolom
Zdroj fotky: OKTAGON MMA

Ste sa zbláznili? Attila Végh argumentuje, ako by to vyzeralo, keby bol skutočne „nasypaný“ v zápase s Vémolom

Attila Végh popri príprave na zápas prešiel parádnou transformáciou stavby tela. V jednom z rozhovorov priblížil pozadie zhadzovania, disciplíny a dosiahnutie jeho cieľa.


Mnohí ľudia a dokonca aj ľudia z prostredia fitness či výživoví poradcovia naznačovali, že taká transformácia tela nie je možná bez podporných látok. To však Attila Végh rázne odmieta a po zápase sa k tejto téme aj vyjadril v živom vstupe.



Napriek všetkému, zápas mu nevyšiel podľa jeho predstáv. Karlos Vémola totiž zvíťazil v druhom kole na submisiu technikou arm-triangle. Teraz sa špekuluje, že uvidíme ešte aj ich tretí súboj.

REKORD! Toto je suma, ktorá bola vsadená na Odvetu storočia Karlos Vémola vs Attila Végh >>>

Attila Végh vyzýva: Nasyp sa a vyzeraj tak ako ja

Podľa slov slovenského zápasníka je nezmysel, že mal byť „nasypaný“. Argumentuje to tým, že taký človek nemá väčšiu silu a už vôbec nie dynamiku, ktorú on v zápase využíva. Tvrdí, že svaly nasypaného človeka vyzerajú úplne inak, pričom mu rýchlo zatuhnú.

„Nasypaný? Jednoducho ti poviem, nasyp sa a vyzeraj takto ako ja. Buď frajer. Ako to môže byť? No tak to môže byť, že keď si sadneš s mojimi trénermi, tak uvidíš ako môžeš vyzerať.

UFC Ludovit Klein

Keď trénuješ na sto percent dvakrát a máš stravu brutálne vyvážene urobenú, tak sa to dá urobiť za pol roka a to aj bez sypačky.

Ja sypačku vôbec neuznávam, lebo to nejde o to mať svalovú hmotu. To je záťaž toho človeka, lebo zatuhne, zdechne a to vidíš na tom svale, že je úplne iný. Vieš aj tí fitness ľudia hovoria, že nasypaný, videl som aké žily má. Ste sa zbláznili? Veď sa nasypte a vyzerajte takto ako ja a som zvedavý ako by ste to urobili,“ vyzýva Attila všetkých, ktorí si myslia, že formu nabral sypačkou a nie tréningovou drinou.

Čo to mal v sebe? Toto Attilu Végha v zápase s Vémolom prekvapilo najviac! Oproti prvému zápasu to bol poriadny rozdiel

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.