fbpx

Sponzorovaný obsah

Marek Mazúch predviedol demoláciu v 1.kole
zdroj fotky: Oktagon MMA

VIDEO: Marek Mazúch predviedol demoláciu v 1. kole! Potrestal Zawadu a vypýtal si tento veľký zápas vo Frankfurte  

Marek Mazúch išiel na turnaji Oktagon 58 do svojej zatiaľ najväčšej výzvy v jeho MMA kariére. Jeho súperom v zápase strednej váhy bol totiž skúsený David Zawada, ktorý mal za sebou zápasy v UFC, KSW alebo PFL a na svojom konte skalpy viacerých kvalitných bojovníkov.


Mazúch však predviedol úderové tornádo už v úvode prvého kola a Zawadu ukončil knokautom po niečo viac ako minúte zápasu! Marek poslal svojho súpera po prvom dobre trafenom údere na pletivo. A následne začal lov na Zawadu, keď jeho ruky lietali vzduchom prakticky až dovtedy, kým Davida tvrdo neukončil. Získal za to aj bonus za výkon večera.



Bola to aj akási športová odplata za to, že Zawada sa snažil krátko pred turnajom dohodnúť si náhradný zápas s Matějom Peňázom o dočasný titul strednej váhy po tom, čo Patrik Kincl odstúpil z turnaja kvôli zraneniu. Nakoniec si to musel takto odtrpieť v zápase s Mazúchom.

Marek následne v pozápasovom víťaznom rozhovore načrtol veľmi zaujímavú možnosť na jeho nasledujúci zápas. Mal by záujem ísť do zápasu na veľkom októbrovom turnaji vo Frankfurte proti Kerimovi Engizekovi!

„Keď sa to nepodarí, tak nič sa nedeje. Koho mi dajú, toho zoberiem. Ja som to doteraz vždy tak spravil a hovorím to s čistým svedomím, že nikdy som si súpera nevyberal a nikdy to robiť nebudem,“ povedal k tomu následne víťaz tohto duelu na pozápasovej tlačovke.

VIDEO: Marek Mazúch predviedol demoláciu v 1. kole a odstavil Zawadu   

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.