fbpx

Sponzorovaný obsah

Zbije ťa Mawar a ja ťa chcem zbiť takisto, odkazuje Mikulášek
zdroj fotky: Instagram Václav Mikulášek

Václav Mikulášek: Mám dohodnutého ťažšieho súpera, akým bol Karlos Vémola

Václav Mikulášek dal nahliadnuť do svojich plánov. Údajne má pred sebou zápas proti ťažšiemu súperovi, akým bol Karlos Vémola


Aj po odchode z Oktagonu je Václav Mikulášek žiadaným bojovníkom na trhu. Aktuálne sa pripravuje na zápas proti kamarátovi Alessandrovi Jandejskovi, ktorý sa uskutoční na turnaji Clash of the Stars 8. Pred domácim publikom v Ostrave sa predstaví v netradičnom zápase, v ktorom každé kolo bude pod inými pravidlami (box, K-1, MMA).



„Sandro je môj kamarát, mám ho rád. Do zápasu s ním som ísť vôbec nechcel, ale nedá sa nič robiť. Vedenie Clashu mi ponúkalo Petra Vondráčka či Alexa Cvernu. Na oboch som prikývol, bohužiaľ to však nevyšlo,“ prezradil Václav Mikulášek v B4THECLASH.

Hoci je Baba Jaga jasným favoritom zápasu, neočakáva prechádzku ružovou záhradou. „Sandro boxoval aj s Vasilom Ducárom. Videl som, ako sa mlátil s Michalom Plesníkom, čo je fakt skvelý boxer. Aj keď Sandro prehral, urobil s ním fantastický zápas. Aj za to si ho cením,“ vyjadril sa Mikulášek s rešpektom o svojom súperovi.

Kamarátstvo pôjde v zápase bokom. Václav Mikulášek spraví pre výhru maximum, aj s ohľadom na ďalšie výzvy, ktoré sa rysujú na jeho horizonte.

„Prepáč, ale proste musím vyhrať. Niečo mi toti ponúkli a ja sa na to hrozne teším. Je to niečo, čo fakt chcem, po športovej stránke je to pre mňa obrovská výzva. V budúcnosti ma čaká ešte ťažší súper než Karlos Vémola,“ naznačil Václav Mikulášek veľkú výzvu, ktorá sa mu črtá.

UFC Ludovit Klein

S Vémolom bojoval Mikulášek v organizácii OKTAGON MMA a prehral v prvom kole na submisiu. Mal by záujem o odvetný súboj s Terminátorom: „Ale v boxe,“ upresnil Baba Jaga.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.