fbpx

Sponzorovaný obsah

Attila Végh krátko pred Odvetou storočia
zdroj fotky: Oktagon MMA

Attila Végh krátko pred Odvetou storočia obrátil kartu! Napokon to môže byť všetko inak

Dočkali sme sa a máme tu víkend, v rámci ktorého prebehne veľký turnaj Oktagon 58 na pražskom Edene. Už zajtra neskoro večer bude tento turnaj zakončený Odvetou storočia, v ktorej proti sebe nastúpia Karlos Vémola a Attila Végh. Druhý menovaný v poslednom čase budil veľkú pozornosť aj vďaka jeho pozoruhodnej fyzickej premene.


„So mnou je to tak, že buď som pribratý, alebo som pripravený a chudý. Stále sa zo mňa aj Karlito vysmieval, že aký som bol tučný a podobne. Ale ja som povedal, že keď dostanem bojovú úlohu, tak si za tým idem a viem sa na to motivovať. Viem sa vyhecovať a preto som tam, kde som.



Moje svedomie je čisté, lebo viac som už pre tento zápas nemohol urobiť. Ten samotný výsledok už preto neriešim, pretože to je už napísané tam hore. Viac som už nemohol urobiť a sám so sebou som absolútne vysporiadaný. Keď na seba pozriem, tak zmenil som sa a som ako nový človek, takže teším sa z toho,“ povedal Végh vo vysielaní Ondřeja Novotného priamo zo štadióna počas príprav na turnaj.

Attilu Végha začali znovu baviť tréningy a našiel motiváciu. Hovorí o možnosti pokračovať

Attila si pochvaľoval prípravu, ktorá prebehla bez zranení. Pripustil, že by to nemusel byť jeho posledný zápas, ako sa často hovorilo. Našiel v sebe totiž novú motiváciu a na poznámku promotéra Oktagonu, že v prípade úspechu by mohol vyzvať na zápas Patrika Kincla, zareagoval takto.

„Vieš čo, dopredu nechcem nič rozprávať. Bol som aj trochu urazený po tých videách Na dohled, kde som bol zobrazovaný s tým, že som mal na ramene titul Oktagonu, ktorý mne ešte nepatrí. Samozrejme som vyrovnaný s tým, že sa musia spraviť nejaké fotky, aby to bolo pripravené, ale kým to nepatrí mne, tak si to vôbec nepripúšťam, že to je moje. Takisto nechcem zatiaľ nikoho vyzývať, kým ešte nič neskončilo,“ odpovedal Attila.

„Dokedy ma ešte chcete týrať? Mám 40 rokov,“ zasmial sa o chvíľu Véghm ktorý bude mať v auguste 39 rokov. „Teraz ma to začalo znova baviť, tak uvidíme. Sám som ale zvedavý, aký výkon predvediem. Začali ma zase veľmi baviť tréningy, je tu aj motivácia. Skoro päť rokov pauzy mi dalo strašne veľa, nový elán,“ zakončil Attila s tým, že najprv si aj on sám chce v prvom rade počkať na to, aký výkon sobotu predvedie a ako to celé skončí.

UFC Ludovit Klein

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.