fbpx

Sponzorovaný obsah

Po šoku v hlavnom zápase prišiel ďalší v podobe výzvy Karlosa Vémolu!
zdroj fotky: Instagram Karlos Vémola

Špeciálna stratégia, KO, submisia či trápenie? Karlos Vémola odpovedá, ako dopadne zápas s Attilom Véghom

Aktuálny šampión poloťažkej váhy Karlos Vémola bude už túto sobotu na turnaji OKTAGON 58 obhajovať svoj pás v Odvete storočia proti Attilovi Véghovi.


Ten ho dokázal v prvom zápase knokautovať a teraz bude Karlos chcieť urobiť všetko pre to, aby z tohto zápasu odchádzal ako víťaz práve on. To však nebude mať vôbec ľahké, keďže Attila je vo fantastickej forme, pochvaľuje si prípravu a hovorí, že je lepšie pripravený ako to bolo v ich prvom zápase.



Z pohľadu organizátorov už vrcholia prípravy, majú pre fanúšikov pripravený bohatý program a samozrejme parádnu zápasovú kartu. Zápasníci momentálne finišujú takisto váhové limity, ktoré musia splniť v piatok ráno. Posledné lístky kúpiš tu >>>

Toto sú celkové náklady na zroganizovanie turnaja OKTAGON 58 na Edene >>>

KO alebo submisia?

Karlos Vémola sa pred Odvetou storočia vyjadril, aký špeciálny plán do zápasu s Attilom má. Neprezradil konkrétnu stratégiu, no povedal, ako rozhodne nechce, aby tento zápas skončil. Chce dokázať, že on tú výhru chce jednoducho viac.

„Každý má vždy nejaký špeciálny plán. Potom príde Karlos, trafí sa a je po pláne. Minule sa trafil Attilka a tiež bolo po pláne.

UFC Ludovit Klein

Samozrejme vždy nejaký plán mám ale myslím, že ten plán bude diktovať ten večer, tá atmosféra toho večera a to, kto to bude chcieť viac. Ja päť rokov o ničom inom nesnívam, iba aby k tejto odvete došlo a dúfam, že ukážem v klietke, kto to chce viac,“ odpovedal Karlos Vémola pre portál Fightlive v rozhovore.

Čo sa týka váhovej kategórie, Karlos Vémola nebude tak drasticky chudnúť, ako sme pri ňom zvyknutí v strednej váhe. Obaja bojovníci majú skvelú formu a čo sa týka zhadzovania, Vémola neplánuje meniť niečo, čo mu funguje.

V rámci rozhovoru tiež priznal, že neplánuje špeciálny nástup a chce ku klietke kráčať tradične popri hudbe Terminátora. Zároveň chce Attilu Végha na Edene zastaviť a poraziť ho v jeho najlepšej možnej forme, do ktorej sa v príprave slovenský zápasník dostal. Rešpektuje ho, no nič iné ako výhru si nepripúšťa. Podarí sa mu v odvete zvíťaziť? Posledné lístky kúpiš tu >>>

Zápasová karta OKTAGON 58

Karlos Vémola vs Attila Végh – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

David Kozma vs Ion Surdu – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

Leandro Silva vs Amiran Gogoladze – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

Acoidan Duque vs Mago Machaev – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

Mateusz Legierski vs Akonne Wanliss – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

Attila Korkmaz vs Makwan Amirkhani – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

Shem Rock vs Jaroslav Pokorný – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

Miloš Petrášek vs Kamil Wojciechowski – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

David Zawada vs Marek Mazuch – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

Ilbay Ralf Deniz vs Denis Tripšanský – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.