fbpx

Sponzorovaný obsah

hovorí nahnevaný Matěj Peňáz
zdroj fotky: Oktagon MMA

Mám dosť tohto jednania a všetkého cirkusu, hovorí nahnevaný Matěj Peňáz. Skutočne skončí v Oktagone?

Po zlých správach o zrušení pôvodného zápasu Kincl vs Peňáz a následnom zlyhaní pri dohadovaní náhradného zápasu Peňáz vs Čepo na turnaj Oktagon 58, môže prísť ďalšia zlá správa. Tou by bol potvrdený koniec Matěja Peňáza v Oktagone.


Načrtol to samotný bojovník už pred zopár dňami. A zdá sa, že pokračovanie v tejto organizácii si už skutočne nedokáže predstaviť. Vyplýva to aj zo záveru jeho najnovšieho vyjadrenia, ktoré pridal včera na Instagram.



Matěj Peňáz si nevie predstaviť svoje ďalšie účinkovanie v Oktagone

„27. mája mi volá tréner, nakoniec by to na 5×5 minút o dočasný titul šlo… Ja po brutálnej vlne hejtu kvôli nepravdivým informáciám, ktoré o mne boli povedané, po dvoch dňoch obhajoby mojej osoby, by som nakoniec mohol byť ‚šťastný‘, že môžem bojovať pod organizáciou, kvôli ktorej som už druhýkrát verejne dostal milióny nadávok a rozšírila neúplné a nepravdivé informácie.

A nakoniec tým pre nich urobil službu. Jeden z najsledovanejších zápasov na CZ/SK scéne. Ale verte mi, že ja mám tohto jednania a všetkého cirkusu dosť. Vždy som bol k organizácii slušný a plnil som podmienky. Ale vzhľadom na to, čo sa odohralo posledný týždeň, si neviem predstaviť, že by som sa mal predstaviť pod hlavičkou Oktagonu a ako mi povedal Ondřej Novotný, všetko hodiť za hlavu,“ trvá na svojom Peňáz.

Problémom je, že Matěj je stále pod zmluvou. Takže na rozviazaní kontraktu by sa museli dohodnúť obe strany. Organizácia včera na sociálnych sieťach potvrdila, že Matěj je stále ich zápasníkom. Jedno je isté, došlo aj k narušeniu vzťahov a teraz to prinajhoršom môže dopadnúť tak, že ani jedna strana nebude chcieť tej druhej v ničom vyhovieť. Mohlo by tak dôjsť k patovej situácii, kedy bude Peňáz stále pod zmluvou, nebude môcť odísť a nebude ani zápasiť, čo by bolo zlé pre všetkých.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.