fbpx

Sponzorovaný obsah

Prestrelky medzi Čepom a Peňázom pokračujú
zdroj fotky: Oktagon MMA

Prestrelky medzi Čepom a Peňázom pokračujú: Urazil si sa ako žena. Urobil si hanbu trénerovi a ľuďom, čo ti pomáhajú

Domáca MMA scéna aktuálne už niekoľko dní venuje pozornosť nepríjemnej a vyostrenej situácii, ktorá sa stala pri dohadovaní náhradného zápasu medzi Matějom Peňázom a Vlastom Čepom na turnaj Oktagon 58.


Významná časť týchto sporov na pritom rieši aj verejne a na sociálnych sieťach, takže ľudia, ktorí to sledujú pozorne, si o tom už určite urobili svoj názor, aj keď tu stále môžu byť aj nejaké detaily, o ktorých nevieme.



Matěj Peňáz sa rozhodol zo svojho pohľadu urobiť sumár celej tejto situácie. Na jeho dlhé vyjadrenie sa môžete pozrieť cez tento odkaz. Výmeny názorov jednotlivých zainteresovaných strán však pokračujú aj naďalej a vzhľadom k tomu, že sa všetci cítia svojim spôsobom ukrivdení, to asi ešte bude istý čas pokračovať.

Prestrelky medzi Čepom a Peňázom pokračujú

„Mal si dva trojmesačné kempy. Najprv ako náhradník pre zápas Kincl vs Piotr (Wawrzyniak), potom celú prípravu na Kincla. Ja len 1 mesiac, mal si ma prejsť a zaslúžene môžeš ísť o titul. Nakoniec som povolil, nech o zápas neprídeme, lebo si sa urazil ako žena. Ja som po poslednom zápase 4 mesiace netrénoval, mal som zlomenú ruku, nos a otras mozgu. Ty si makal 6 mesiacov ako psychopat. Menej kalkulovania. Urobil si hanbu svojmu trénerovi a ľuďom, čo ti pomáhajú celý život, lebo všetci boli za to, aby si išiel. Aj tvoji sparing partneri, tréneri, atď,“ napísal Čepo na Instagrame.

„Vlasto, pokiaľ si to aspoň prečítal, tak si asi pochopil, že táto story nie je o tebe ani o tom, že si mal zlomenú ruku a otras mozgu. Napísal som pravdu, čo sa za posledný týždeň stalo, aby ľudia videli, ako to celé bolo a prečo to dopadlo takto,“ odpovedal Peňáz.

Vo výsledku je to v podstate najhoršie pre tých, pre ktorých sa to celé robí, teda pre fanúšikov. Pretože zápas Čepo vs Peňáz už piatykrát znovu stroskotal a dá sa to prirovnať k potenciálnemu zápasu Khabib vs Ferguson, ku ktorému na viacero pokusov v UFC takisto nikdy nedošlo. Navyše, Matěj Peňáz vyjadril svoj zámer opustiť Oktagon MMA, takže je aj dosť možné, že toto bude definitívna bodka.

UFC Ludovit Klein

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.