fbpx

Sponzorovaný obsah

Buchinger si na PML 10 pripísal 42. výhru
zdroj fotky: PML

VIDEO: Buchinger si na PML 10 pripísal 42. výhru kariéry! Najbližšie chce štartovať na tomto turnaji

Ivan Buchinger sa po predchádzajúcej odvetnej prehre v zápase s Ronym Paradeiserom vrátil do akcie. Bolo to na včerajšom turnaji PML 10 v Nitre, kde bol jeho súperom Brazílčan Paulo Sorian.


Buchinger od začiatku zápas kontroloval a využíval hlavne boxing, z ktorého svojho súpera často triafal. Sorian hrozil tvrdými lowkickmi, no prvé kolo išlo jasne na stranu Bukiho. V druhom kole pokračovala prevaha Ivana. Po odbránení takedownu skončil Brazílčan na zemi na chrbte, kde mu Buchinger zasadil tvrdý úder do stredu tela, po ktorom bol Sorian ranený a rozhodca zápas zastavil na TKO. Pre nášho bojovníka je to už 42. výhra v profi MMA kariére!



Ivan Buchinger hodnotí výhru na PML 10

„Čáves je black belt, preto som nešiel na zem, ja som len white belt,“ začal najprv Buchinger s humorom. „Ale nie, cítil som sa dobre v postoji, lebo on nebol veľmi aktívny. Pocity sú dobré. Veril som, že vyhrám, ale čakal som, že súper bude trochu lepší. Vedel som, že budem chcieť zápasiť najmä z postoja. S tým, že keby sme išli na zem, tak by mi to bolo jedno, lebo podľa mňa by som bol aj tam lepší.“

Buki má teraz v najideálnejšom scenáre v pláne, že by sa predstavil na júlovom turnaji Oktagon 59 v Bratislave.

„Aj ja teraz čakám, čo budem ďalej. Beriem všetky výzvy. A dúfam, že ma potom uvidíte v Bratislave v Oktagone. Aspoň ja by som to určite chcel. Najbližšie by to malo byť v 70-ke, ale keby prišlo niečo dobré v 66-ke, tak to tiež zoberiem. Uvidíme, čo príde, ja budem pripravený. Teraz to mám nastavené tak, že chcem zápasiť čo najviac ako môžem. A keď budem tie zápasy vyhrávať, tak sa dajú aj zvyšovať výzvy.“

Ivan sa v krátkosti pristavil aj pri Odvete storočia Vémola vs Végh, ktorá prebehne už o dva týždne na turnaji Oktagon 58. „Do Prahy sa nejdem pozrieť, ale ja viem, aký bude priebeh toho zápasu, takže tam ani nemusím ísť. Attila je pripravený na sto percent a ja si myslím, že je oveľa komplexnejší fighter,“ dodal Buchinger.

UFC Ludovit Klein

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.