fbpx

Sponzorovaný obsah

AKTUÁLNE: Táto bývalá hviezda Bellatoru prichádza do UFC a už pozná aj dátum zápasu a svojho prvého súpera!
Zdroj fotky: Instagram Michael Venom Page

Michael „Venom“ Page ide do svojho 2. zápasu v UFC! Rovno dostal súpera z TOP 10 welterovej váhy

Michael „Venom“ Page po prestupe z Bellatoru tento rok odbojoval svoj prvý zápas v UFC. Jeho súperom bol bojovník z TOP 15 welterovej váhy Kevin Holland. Poradil si s ním po troch kolách na body.


Už 37-ročný zápasník, ktorého neortodoxny kickboxerský štýl boja, je pre divákov neskutočne zaujímavý. Svojich súperov prevažne ukončuje v postoji na KO/TKO a na konte má 22 víťazstiev s dvomi porážkami.



Do svojho premiérového UFC zápasu mu mal jeho manažér vyjednať nadupaný kontrakt. Hovorí sa, že podmienky vyjednal vynikajúce a za spomínaný prvý zápas mal inkasovať sto tisíc dolárov.

Zlé správy? OKTAGON MMA môže prísť o jeden z hlavných ťahákov večera v Edene >>>

Michael Page ide do svojho druhého zápasu v UFC

Má dostatok kvality a skúseností a teraz je dokonca známy aj jeho druhý súper. Bude ním sedmičká váhy a neporazený írsky zápasník Ian Garry (14-0). 26-ročný Ír má v UFC už sedem zápasov, ktoré všetky vyhral.

Angličan sa proti Írovi stretne na veľkom číslovanom turnaji UFC 303, ktorý sa uskutoční v Las Vegas 29.6.2024. Na rovnakom turnaji sa predstaví aj slovenský zápasník Martin Buday s legendárnym Andreiom Arlovskim.

UFC Ludovit Klein

„Vedeniu som povedal, že nechcem zahrievacie zápasy. Skúseností som nabral v Bellatore viac než dosť, teraz chcem skočiť priamo do hlbokej vody. Neplánujem v UFC budovať dlhú kariéru. Chcem čo najrýchlejšie vystúpať na vrchol a vyzvať šampióna Edwardsa. Len si to predstavte, dvaja Briti bojujú o opasok na vypredanom futbalovom štadióne,“ zasníval sa Michael Page. Pri jeho schopnostiach však tento sen môže skutočne premeniť na realitu.

Zápasová karta UFC 303

Conor McGregor vs Michael Chandler –

Andrei Arlovski vs Martin Buday –

Ian Garry vs Michael Page –

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.