fbpx

Sponzorovaný obsah

Podnikateľ Benko z Projektu X len nedávno ohlásil návrat, no už má podpísanú aj zmluvu na zápas!
Zdroj fotky: OKTAGON MMA

Podnikateľ Benko z Projektu X len nedávno ohlásil návrat, no už má podpísanú aj zmluvu na zápas!

O podnikateľovi Petrovi Benkovi dlhšiu dobu nebolo počuť. Poznať ho môžete z Projektu X, ktorý natáčal promotér Oktagonu Pavol Neruda. Podstatou projektu bola stávka, kedy mal Benko schudnúť desiatky kíl a nastúpiť do MMA zápasu.


V prvom súboji s barberom Laky Royalom sa mu to dokonca víťazne podarilo, keď ho porazil po troch kolách na body. Onedlho na turnaji OKTAGON 15 sa mu už tak nedarilo a vtedy prehral na KO s hercom Jakubom Štáfekom.



Odvtedy o ňom nebolo veľmi počuť, pričom mal mať problémy v podnikaní. Neskôr jeho manželka Sandra kandidovala na starostku dediny Rovinka pri Bratislave a Peťo Benko bol členom jej tímu s kandidatúrou na poslanca. Potom však prežíval tažké finančné ale aj psycické obdobie, no v konečnom dôsledku ďakuje za túto lekciu. Celé jeho vyjadrenie nájdete na odkaze nižšie.

Dlho o ňom nebolo počuť. Účastník prvého Projektu X je späť v tréningu a toto je jeho odkaz! >>>

Peter Benko má podpísanú zmluvu na ďalší zápas

Len pred pár dňami sa Benko prihovoril prostredníctvom sociálnych sietí a priznal, že ho zničila práca, stres, kríza v biznise, zlý životný štýl, v ktorom chcel zabudnúť na problémy. Teraz je však už späť v tréningu a pripravuje sa s Iljom Škondričom v OFA gyme Bratislava.

Fyzická stránka bude pripravená bojovať každý deň v práci, živote, biznise za svoju pravdu. Bojovať v ringu a klietke za svoje presvedčenie a dokázať, že som lepší ako moje staré ja, ktoré týmto hádžem do koša a vstyčujem pirátsku vlajku na svojej novej lodi, v ktorej sa budú plaviť len tí najvernejší a najsilnejší jedinci, s ktorými spravíme ešte veľkú dieru do sveta,“ oznámil svojim sledovateľom na instagrame Benko.

UFC Ludovit Klein

Následne zdieľal odfotenú zmluvu s organizáciou Fight Night Challenge, kde ho s najväčšou pravdepodobnosťou uvidíme opäť v zápase. Tentokrát by to teda mal byť zápas v boxe, namiesto MMA pravidiel. „Zápas. Nie je čas, strácať čas,“ okomentoval Benko fotku. Kto bude jeho súperom?

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.