fbpx

Sponzorovaný obsah

Jamahal Hill ide do zápasu
zdroj fotky: Twitter Jiří Procházka, La Sueur

Dobrá správa aj pre Procházku. Jamahal Hill ide do zápasu s týmto nebezpečným náhradným súperom

Jamahal Hill, popredný bojovník poloťažkej váhy, pozná svojho náhradného súpera pre najbližší zápas. Hill sa mal pôvodne na UFC 303 stretnúť s Khalilom Rountreem. Ten však dostal 2-mesačný dištanc za menšie porušenie antidopingových pravidiel.


Jamahal Hill vs Carlos Ulberg na turnaji UFC 303

Novým súperom Hilla bude na turnaji UFC 303 (29.jún) Carlos Ulberg. Bude to na rovnakom podujatí, kde bude mať svoj návratový zápas aj Conor McGregor.



Čo sa týka Ulberga, ten sa prezentuje v poslednom čase v skvelej forme, takže Jamahal môže mať pred sebou ešte ťažšiu prekážku ako pôvodne. Novozélanďan totiž ťahá sériu šiestich výhier. Svojich súperov prevažne ukončuje knokautom. Naposledy sa mu to podarilo dokonca za 12 sekúnd úvodného kola, keď porazila Menifielda.

Na druhej strane, Hill sa vráti po knokautovej prehre v titulovom zápase s Alexom Pereirom, ku ktorej došlo na jubilejnom turnaji UFC 300 (13.apríl).

Čo sa týka ďalšieho tituláku poloťažkej váhy, oznámenie Hillovho zápasu je v podstate dobrou správou aj pre Jiřího Procházku. Ten je totiž horúcim kandidátom na post najbližšieho vyzývateľa Pereiru. Zároveň by sa jednalo o ich odvetu, ktorú chceme mnohí vidieť aj kvôli dosť skorému ukončeniu v prvom zápase, keď triumfoval Brazílčan.

Zdroj: mmafighting

UFC Ludovit Klein

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.