fbpx

Sponzorovaný obsah

Bryczek bude mať na UFC 304 v Manchestri ťažkého súpera
zdroj fotky: Oktagon MMA

Príde po sérii výhier v Oktagone ďalšia prehra v UFC? Bryczek bude mať na UFC 304 v Manchestri ťažkého súpera

Robert Bryczek je fanúšikom domácej bojovej scény veľmi dobre známy z jeho pôsobenia v organizácii Oktagon MMA. 33-ročný poľský bojovník tu patril ešte nedávno medzi špičku strednej váhy.  Po troch knokautových výhrach s Driaiom, Chadwickom a Krištofičom to mal byť pôvodne on, kto vyzve v boji o titul Patrika Kincla.


Nedošlo k tomu, pretože Robert podpísal zmluvu s UFC. Vo februári tohto roku tam už absolvoval svoju premiéru, no nedopadlo to víťazne. V súboji s Ihorom Potieriom síce bol kurzovým favoritom a mal slušnú šancu chytiť sa, no zápas mu veľmi nevyšiel a s Ukrajincom prehral na body.



Christian Leroy Duncan vs Robert Bryczek na UFC 304

Onedlho dostane poľský bojovník svoju druhú šancu. Bol totiž oznámený jeho druhý UFC zápas, do ktorého pôjde na turnaji UFC 304 v Manchesteri (27. júl). Nebude to však nič jednoduché, keďže jeho súperom bude Christian Leroy Duncan (10-1), ktorý má v UFC už tri výhry a len jednu prehru. Naposledy zdolal Brazílčana Ribeira a väčšinu svojich súperov ukončuje knokautom. Čaká nás teda aj štylisticky zaujímavý súboj, favoritom ktorého ale bude Duncan.

Bryczek sa predstaví na anglickej karte UFC 304, kde bude hlavným zápasom titulový súboj welterovej váhy Edwards vs Muhammad 2. Prebehne tam aj zápas Aspinall vs Blaydes, kde bude v hre dočasný opasok ťažkej váhe, ktorý drží Aspinall. Predstavia sa tam aj ďalšie domáce hviezdy ako Arnold Allen, Paddy Pimblett alebo Muhammad Mokaev.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.