fbpx

Sponzorovaný obsah

Ondřej Novotný
Zdroj fotky: OKTAGON MMA

Ďalší talentovaný zápasník je na odchode z Oktagonu! Už čoskoro bude bojovať o UFC zmluvu

Keď organizácia OKTAGON MMA oznámila turnaj OKTAGON 61 v nemeckom Frankurte, komentármi kolovali reči, či kapacitu nad 55 tisíc sú schopní vypredať. Po pár týždňoch od začiatku predaja lístkov to však vyzerá tak, že sa im to skutočne podarí.


Len nedávno sme vás informovali, že je predaných cez 40 tísic lístkov, pričom toto číslo je momentálne už určite vyššie. Kapacitu tak navýšili podľa dostupných informácií až na 65 tisíc divákov. Päť mesiacov pred týmto turnajom je tak dosť možné, že sa im futbalový štadión naozaj podarí vypredať.



Na turnaj OKTAGON 61 sú zatiaľ ohlásení iba štyria bojovníci a jeden zápas. Uvidíme stret fanúšikovských obľúbencov Christian Eckerlin vs Christian Jungwirth, ďalej Maxa Cogu a Kerima Engizeka.

Strata talentovaného bojovníka, ktorý smeruje do UFC

Práve na frankfurtský turnaj na futbalovom štadióne by sa hodili veľké mená bojovníkov nemeckej scény. Teraz však s najväčšou pravdepodobnosťou Oktagon príde o talentovaného zápasníka.

Islam Dulatov, ktorého si môžete pamätať z brutálneho zápasu s Ioannisom Palaiologosom na turnaji OKTAGON 53, zabojuje o zmluvu s UFC. O túto informáciu sa aktuálne podelil s fanúšikmi.

„Vďaka bohu, je čas na ďalší krok v mojej kariére. Tretieho septembra mám naplánovaný zápas v UFC Contender Series v Las Vegas, Nevada,“ oznámil svojím fanúšikom Islam Dulatov na sociálnych sieťach.

UFC Ludovit Klein

Na svojom konte má iba jednu porážku z jeho prvého profi zápasu, pričom odvtedy len víťazí a podarilo sa mu to 10x v rade. Svojich súperov doslova ničí a do druhého kola sa dostane naozaj len výnimočne. Uvidíme teda, či sa mu podarí presadiť aj v UFC.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.