fbpx

Sponzorovaný obsah

Toto je dôvod, prečo nešiel Ilja Škondrič do rohu Gáborovi Borárosovi na zápas v Rusku
Zdroj fotky: OKTAGON MMA

Otras mozgu? Gábor Boráros povedal, či nastúpi do zápasu už túto sobotu s Máté Kertészom

Ako sme vás už informovali, Gábor Boráros si o týždeň neskôr po spoločnom turnaji RFA x IAF v Nových Zámkoch dohodol boxerský zápas v Maďarsku. Ten by sa podľa plánu mal uskutočniť 25.5.2024.


Jeho súperom má byť maďarský bojovník Oktagonu Máté Kertész. Štart Kertésza dokonca odobril aj šéf Oktagonu Ondřej Novotný, keďže majú tak stavané zmluvy s bojovníkmi.



Bolo však v tomto prípade otázne, či po prehre a slabšej fyzickej kondícií Gábor bude schopný do tohto duelu nastúpiť. Po poražke od Komuenhu dokonca Gábor avizoval, že mal otras mozgu.

Boris Marhanský nakladá Gáborovi Borárosovi: Koniec v RFA po jednom zápase? >>>

Ahojte ľudia, zdravím vás. Nehnevajte sa, že som sa neozval pár dní, ale bolo to celé zle. Mal som otras mozgu cez víkend, ale už som v pohode. Aj preto som vyzeral tak zle, lebo som nebol pripravený na zápas. Taká je pravda, nehnevajte sa, bude to v budúcnosti iba inak.

Mal som preto aj problémy, zvracal som, bol som v nemocnici a robili mi CTčko. Dostal som infúziu a už som v poriadku, život ide ďalej ako stále. Teraz som na ceste do Budapešti, odkázal vtedy svojim fanúšikom Gábor Boráros.

UFC Ludovit Klein

Nastúpi Gábor Boráros v sobotu na boxerský zápas?

Gábor Boráros neskôr svoje vyjadrenie ešte doplnil a povedal, že priznáva svoju chybu. Napriek tomu, že pred zápasom hovoril inak, po zápase priznal, že nebol pripravený a je to jeho chyba. Nechce to nechať tak a jeho víťazný návratový zápas vraj ešte uvidíme.

Dnes dokonca pridal na svoje sociálne siete promo video k jeho zápasu s Máté Kertészom a takto ho okomentoval v maďarčine: „V sobotu.“ Vyzerá to teda tak, že sa chystá nastúpiť do tohto boxerského duelu, napriek víkendovej porážke.

VIDEO na PROMO boxerského duelu Boráros vs Kertész

LINK NA VIDEO TU

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.