fbpx

Sponzorovaný obsah

Khamzat Chimaev dostal varovanie
zdroj fotky: Twitter MrStealYourDime

Bude to pre neho prvá prehra? Neporazený Chimaev dostal varovanie od bývalého UFC šampióna pred ich zápasom!

Presne o mesiac (22. júna) uvidíme UFC turnaj v Saudskej Arábii. Hlavným zápasom tam bude očakávaný súboj strednej váhy Robert Whittaker vs Khamzat Chimaev. Whittaker, bývalý šampión tejto divízie, je na zatiaľ neporazeného Chimaeva viac než dobre pripravený, o čom hovoril v rozhovore pre Main Event TV. Neobáva sa silných stránok Khamzata a chystá sa pripraviť mu prvú prehru v profesionálnom MMA.


Robert Whittaker a jeho vyjadrenia pred veľkým zápasom s Chimaevom

„Určite si myslím, že kontrola priestoru a vzdialenosti bude veľmi dôležitá. Ale som pripravený aj na wrestling a na pasovačky. Bude to však o kontrole priestoru, o dobrom využívaní úderov a kopov, aby som mu ukázal, že sa nemôže len tak hocikedy pokúsiť o takedown. A uistiť sa, že keď už sa o takedowny pokúsi, tak za to zaplatí.



Pretože ide o zápas na 5 kôl. A ja som si istý, že tomu prispôsobí aj svoje tempo, lebo inak dosť rýchlo skončí. Má však silu. Má veľmi účinnú a priamu kombináciu predná zadná. Som si toho vedomý. Nepodceňujem to, ale dokážem si s tým poradiť.

Podľa mňa je pre mňa najistejšia cesta k výhre taká, aby som sa nezahrával s jeho najsilnejšími stránkami, čo znamená neiniciovať wrestling, ale zároveň sa o to neobávať. Ja sa dokážem pasovať vo wrestlingu s tými najlepšími, čo som už dokázal,“ povedal Whittaker.

Pre Khamzata to bude v strednej váhe prvý skutočne veľký test. Jeho minulý zápas s Usmanom, v ktorom zvíťazil na body, síce takisto prebehol v strednej váhe, ale Kamaru dlhodobo zápasí vo welterovej divízii, takže sa príliš nedá považovať za bojovníka strednej váhy.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.