fbpx

Sponzorovaný obsah

Toto je vyjadrenie Pavla Nerudu k angažovaniu Makhmuda Muradova
zdroj fotky: Oktagon MMA

Makhmud Muradov a návrat do Oktagonu? Je to pre neho ideálna voľba, hovorí Ondřej Novotný

Privíta OKTAGON MMA späť Makhmuda Muradova, ktorý nečakane skončil v UFC? Je to pre neho ideálna voľba, hovorí Ondřej Novotný.


V poslednom vydaní podcastu MMA Letem Světem prišla reč aj na Makhmuda Muradova, ktorý nedávno skončil prekvapujúco v UFC. Je jasné, že o bojovníka jeho kalibru je obrovský záujem. Vráti sa do Oktagonu?



Makhmud Muradov a návrat do Oktagonu? Suverénne najlepšie riešenie, reaguje Ondřej Novotný

„Keď to poviem za seba a bavil som sa o tom aj s Karlosom, tak si myslím, že je to pre neho suverénne najlepšie riešenie,“ vyhlásil Ondřej Novotný, šéf organizácie OKTAGON MMA.

„Keď všetko dobre dopadne, tak sa na nás budúci rok s najväčšou pravdepodobnosťou rúti ďalší ročník Gamechangeru a asi kde inde, než v 84, ktorá získala na sile,“ avizuje v tejto súvislosti Novotný a bola by úplná bomba vidieť v pyramíde aj Muradova.

„Mohol by tam byť Michailidis, Wawrzyniak, Kincl, Peňáz, Čepo, Polívka, Mazuch, Zawada, Bryczek možno, Engizek. Na mieste dáme 16 mien a desať z nich je zo svetovej stovky…,“ po tomto hviezdnom výpočte mien sa Willy Cao len chytal za hlavu a reagoval, že by to bol pravdepodobne najsilnejšie obsadený Gamechanger a Oktagon MMA by tak znovu posunul latku vyššie.

„Keď sa bavíme o Machovi, tak jasne, my sme si písali hneď v tej chvíli a priebežne si píšeme. Pre Macha si myslím, že to, čo by mu vyhovovalo, tak presne to mu Oktagon ponúka. To však musí vedieť on sám,“ dodal Ondřej Novotný na tému Makhmud Muradov a jeho potenciálny návrat do Oktagonu.

UFC Ludovit Klein

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.