fbpx

Sponzorovaný obsah

Akonne Wanliss reaguje na jeho napadnutie a zrušenie zápasu
zdroj fotky: Oktagon MMA

VIDEO Hnus! Akonne Wanliss a jeho nechutná oslava vyvolali pobúrenie, reaguje aj hviezda UFC

Akonne Wanliss zažiaril na turnaji OKTAGON MMA v Birminghame krásnym KO, ale jeho nechutná oslava víťazstva vyvolala obrovské pobúrenie v celej MMA komunite. Reaguje aj hviezda UFC.


Zlá krv bola medzi nimi už poriadne dlho. Zápas Akonne Wanliss a Sahil Siraj patril k najlepším, ktoré turnaj OKTAGON MMA v Birminghame priniesol. Švédsky „KO princ“ tentoraz ochutnal svoju vlastnú medicínu a Wanlisse ho uspal svojím „svetelným mečom“.



Nádherný športový výkon britského bojovníka ale zatienila jeho nechutná víťazná oslava. Zdalo sa, ako keby po ukončení súpera opľul (čo však žiadny spomalený záber nedokazuje), no následne naznačuje obšťastňovanie súpera zo zadu. Totálny hnus a dehonestácia súpera!

Akonne Wanliss a jeho nechutná oslava výhry vyvolali rozruch v celej MMA komunite. Video inkriminovaného momentu zdieľa napríklad aj fullviolence na instagrame (má takmer 800-tisíc sledovateľov) s popisom „Neskutočné správanie“ a k tomu tri plačúce emotikony.

„Toto je podozrivé,“ reagoval na Wanlissovu nechutnú oslavu Curtis Blaydes, hviezdny bojovník z UFC. Podobnou „oslavou“ sa v UFC „preslávil“ Israel Adesanya, ktorý naznačoval obšťastňovanie súpera po výhre s Paulom Costom. Ten bol z toho úplne vytočený a žiadal od UFC potrestanie nigérijského bojovníka.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.