fbpx

Sponzorovaný obsah

Priscilla takto zdôvodnila zrušený zápas s Terezou Kosecovou na Fight Night Challenge 5 v Bratislave
Zdroj fotky: Fight Night Challenge a Priscilla

Priscilla takto zdôvodnila zrušený zápas s Terezou Kosecovou na Fight Night Challenge 5 v Bratislave

Len včera sme vás informovali, že galavečer Fight Night Challenge 5 prichádza o jediný ženský zápas na zápasovej karte tohto turnaja. V boxerskom ringu sa mali stretnúť účastníčky šou Ruža pre nevestu Priscilla Versluis a Tereza Kosecová.


Zápas je však nakoniec zrušený a včera sa tiež k tomu vyjadrila Tereza Kosecová, ktorej sa to dosť dotklo. Jej súperka Priscilla sa vyjadrila k zrušenému zápasu až dnes, keďže je chorá so zápalom priedušiek a včera mala horúčky.



Tereza Kosecová emotívne reaguje na zrušený zápas s Priscillou na FNC 5. Vyjadrila sa aj k zdravotným problémom, kvôli ktorým je zápas zrušený >>>

Priscilla takto zdôvodnila zrušený zápas s Terezou Kosecovou

„Čaute, už čakáte asi na to vyjadrenie. Nedala som ho včera, pretože som mala horúčky a išla som spať. Bola som strašne vyčerpaná, ale dnes sa aj tak vidíme na verejnom vážení na Nivách (nákupné centrum Nivy pozn. red.). Organizácia to tak chce, aby som sa vyjadrila osobne, aj keď som chorá. Mala by som byť doma a liečiť sa, ale pôjdem a poviem to isté, čo vám poviem teraz tu.

Niekto vie, niekto nie, ja som kardiopacient a od narodenia mám problémy so srdcom, narodila som sa so srdcovou vadou a som po troch operáciách srdca. Ja som každý rok sledovaná kardiológom a akurát 30.11. včera, som bola objednaná na ročnú kontrolu a bohužiaľ to tak vyšlo. Pred mesiacom som mala zápal priedušiek a bola som na silných antibiotikách, chodila som ale na tréningy. Asi som to nedoliečila a teraz sa mi to po mesiaci vrátilo naspäť.

Po kontrole u kardiologičky mám lekársku správu a vzhľadom na to aký mám stav teraz, že mám akútny zápal dýchacích ciest a priedušiek. Doktorka mi zakázala akýkoľvek šport a akékoľvek namáhajúce činnosti v nasledujúcich desiatich dňoch. Je to priveľká záťaž na srdce a ja by som riskovala srdcový kolaps. Ak by som nemala takýto stav, problém s dýchaním a v tele zápal, tak by som kľudne ten zápas mohla mať.

UFC Ludovit Klein

Dávajú mi po roku termíny, ja som si nevymyslela ten termín. To nebolo tak, že by som nechcela, ja som sa takisto na ten zápas tešila, pripravovala sa a robila som pre to všetko, a musela aj chudnúť. Ona je cukrovkárka a mohla by pochopiť, že zdravie je naozaj prvoradé. Mrzí ma to, bohužiaľ mám aktuálne zdravotný stav taký, aký mám a nedá sa to ovplyvniť. Keby som nemala tú kontrolu, ja som chcela ísť na zápas odboxovať to, aj so zápalom priedušiek,“ povedala Priscilla Versluis v piatkovom videu na svojom instagrame.

Náhradný zápas

Krátko na to, ako bol oznámené, že tento ženský zápas je zrušený, organizácia predstavila na sociálnych sieťach náhradný zápas. Už v sobotu sa proti sebe stretnú v boxerskom ringu títo profesionálni MMA bojovníci.

„Na poslednú chvíľu dnes večer kývli na boxerský duel Robo Pukač a Róbert Koky,  ktorí sú v prvom rade skvelými MMA zápasníkmi. Obaja majú za sebou množstvo profi zápasov v známych organizáciách, Róbert Koky dokonca okúsil aj čaro bareknuckle fightov.

Čaro tohto zápasu však bude aj v tom, že jeden na druhého sa pripravovali presne 0 minút.“ Zápas zobrali na poslednú chvíľu, no rozhodne sa máme na čo tešiť a určite pôjde o kvalitný boxerský duel.

Zápasová karta Fight Night Challenge 5

Momo vs Hossa – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

Frayer Flexking vs Adam Štrba – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

Erik Tresor – Adam Berger – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

Pavol Vaško vs Fučo – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

Barón vs Pagy – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

Pukač vs Koky – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

Priscilla Versluis vs Tereza Kosecová – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

Jan Murcin – Michal Mošpan – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

Matej Király vs Alexander Cverna – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

TBA vs Strýco Filip – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

Erik Tlkanec vs Robo Rácz – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

Jozef Koller vs Filip Hačko – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

Juraj Kočí vs Astrálny Potápač – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.