fbpx

Sponzorovaný obsah

VIDEO: Bláznovstvo? Výrazný opuch a krvácanie, no napriek tomu vyhral turnaj vo fackovaní. Zareagoval aj McGregor

Veľa ľudí nad tým stále nechápavo krúti hlavou, no faktom je, že súboje vo fackovaní sa už dostávajú aj do mainstreamu. Aktuálne to rozbieha dokonca aj prezident UFC, pod označením Dana White’s Power Slap League. V jeho podaní nie príliš najšťastnejšie načasovanie, keďže len nedávno sa „preslávil“ tým, že dal facku svojej žene na verejnosti.


Výrazná kritika smerom k fackovacím súbojom je tu aj preto, lebo na rozdiel od rôznych súbojov v bojových športoch sa tu jednotlivci aktívne nebránia. Musíte sa skrátka len spevniť, nehýbať a očakávať poriadnu ranu, ktorej sa skrátka nevyhnete.



Aktuálne koluje po internete video, v ktorom má Sorin Comsa dosť výrazným spôsobom opuchnutú stranu tváre, na ktorú dostával facky pri jeho súboji počas RXF podujatia v ťažkej váhe, ktoré sa konalo v Las Vegas. Aj napriek výraznému opuchu a krvácaniu však pokračoval a tento turnaj dokonca vyhral. Z videa je tiež zjavné, že jeho súper mal aj pomerne jasnú váhovú prevahu.

Zareagoval na to dokonca Conor McGregor, ktorý aj s dávkou irónie k videu nižšie uviedol: „Absolútne nádherná technika, blahoželám novému šampiónovi ťažkej váhy.“

VIDEO: Výrazný opuch a krvácanie, no napriek tomu turnaj vo fackovaní vyhral. Zareagoval aj McGregor

zdroj: rxfmma

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.